Adsense-top

ЕКСЛУЗИВНО! НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ ИЛИ МИНИСТЪР НА ГЕРБ - НЯМА ДА БЪДЕ НА "ШИПКА" ЗА 3 МАРТ!

Преди малко стана ясно, че нито един депутат или министър на Герб няма да присъства на официалните чествания на празника на връх "Шипка" по повод Освобождението на България от Турско робство. 
Официалните лица вече са в списък изпратени на организаторите и в него няма нито едно име на хора от Герб от властта, явно е че ще разчитат да ги отсрамят техните хора в Габрово и Казанлък, но това да не присъстват от официалната власт лица не се е случвало никога, коментират хора запознати със списъка с официалните гости.
От централата на Герб не пожелаха да коментират темата, понеже все още не били наясно какво е решено и кой е изготвял списъците, но според тях точно в този момент по време на Европредседателството министри на България и депутати да се наредят на върха до руският патриарх няма да се приеме добре от ЕС.
Затова тази година може и да се въздържат от властта да се качат на върха, но ще почетат събитията в София споделиха все пак Герб депутати.
Лиляна Павлова пък преди малко при представянето на улицата на занаятите на България пред еврогостите е обяснила на журналисти, че не е станало кой знае какво на трети март, че да му се отдава чак такова голямо значение. 
Русия е нападнала Турция и е победила, робството не е доказано и това докато не се докаже, аз не виждам какво празнуваме, да били сме част от Османската империя, но петстотин години да сме били роби както се твърди не вярвам. 
Толкова богати хора сме имали и тогава как един роб, може да бъде богат и да помага на някакви бунтовници с пари и оръжие, не ви ли се струва някак странно е коментирала още Павлова.

Източник: Хак нюз

2 коментара:

  1. Лиляна Павлова – на бесилото!

    ОтговорИзтриване
  2. Много жалко за самите тях! До сега в управлението не сме имали по-големи страхливци и национални предатели!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...