Adsense-top

Представете си 10 хиляди изнасилвания в София или 2 хиляди в Пловдив... Ето в това се превърна Западът, а властта го покрива...

Конвенцията. Е, и? Вярно, че тази година я ратифицираха и може би още не знаят, как да я прилагат. А междувременно жените им продължават да ги изнасилват показно. Което ми напомня, че е много страшно да започнеш война и да я загубиш.
В продължение на десетки (оказаха се даже стотици) години
хиляди деца, момченца и момиченца, са изнасилвани от висши, средни и низши санове на Католическата църква по света. По целия свят, но и Европа също така, и то в немалки количества. Тук рязко искам да разгранича от това продължаващо и сега престъпление българските католици, които имат неоценим принос в духовното развитие на народа ни. Ватиканът, прочие, не е подписал и не е ратифицирал Истанбулската конвенция. Ми да вземе да я ратифицира, за да видим, дали ще спрат изнасилванията на деца от католическите свещеници по света.
Всички служби на ООН и други международни организации са проникнати не от отделни педофили, а от цели педофилски мрежи. Вместо да сложат ред в собствената си прогнила и развратна кочина, изтъкнати представители на тези организации раздават акъл и морал с вид на върховни ментори. Ми да прочетат Библията и да видят гредата в собствените си очи, преди да се вторачват в сламката в нашит очи.
Турция пък е ратифицирала конвенцията още преди 4 години. За това време там са убити няколко хиляди жени от мъжете си. Официално. Ми да вземе Турция да я ратифицира още веднъж, може пък да помогне. Макар че надали. Наскоро турското Министерство на религията (Дианетът) постанови, че мъжете могат да се женят за 9-годишни момиченца. Повтарям, за деца на девет години! И що така, нали Турция е ратифицирала Конвенцията? Та затова викам, да вземат да я ратифицират още веднъж. Може и още няколко пъти, за затвърждаване.
И е съвсем несправедливо да обвиняваме само Турция за опитите за
налагане на педофилия по официален път
Щото по неофициален педофилията по цял свят е масова. В Европейския парламент и в други европейски институции от години валят предложения и конкретни текстове за легализиране на секса с 14-годишни деца, а наскоро наглеците заговориха и за 12-годишни. Щото някаква средновековна кралица на толкова години се омъжила и родила престолонаследник. Някакви сбъркани „зелени”, вместо да се занимават с наистина катастрофалното положение с екологията, обикалят медии и форуми не само с предложения за узаконяване на педофилията, но и на зоофилията. Някой ще каже, че какво й пречи на някаква зелена да спи с кучето си? Ми пречи й законът за защита на животните, това й пречи. И затова искат да се легализира и тази извратенящина.
Съжалявам за отвратителните неща, с които занимавам читателите, но те пряко заплашват децата ни. Разбира се, измислените „зелени” отдавна се занимават и с легализиране на инцеста, т.е. на кръвосмешението. Но искат да го правят с малолетни, там ги стяга чепикът. Защото и сега всеки извратеняк може да легне с майка си, или с баба си, стига само той, извратенякът, да е на 18 години и да не я насилва. Сега искат той да е 14-годишен като спи са майка си. Заради всички тези гадости, извратената вълна, изригнала сякаш от вратите на Ада, може и трябва да бъде спряна. Днес да бъде спряна, защото втори опит няма да има. Достатъчно е да унищожиш, или тежко да поразиш, едно само поколение, и резултатите са плачевни. Както сега ще видим.
През Първата световна война беше унищожен цветът
на Европейската аристикрация и интелигенция. Защото онези хора бяха по своему достойни и не скриха синовете си от кланицата. Само дето децата им не се върнаха от фронтовете и генът им беше затрит. През Втората световна нещата се повториха, но този път Франция и Англия бяха по-предпазливи. Отнесоха го обаче руснаци и германци. Над 95% от момчетата, родени през 1923 и 1924 г. в Съветския съюз, загинаха по фронтовете. Подобно, макар и не толкова зловещо, беше и положението в Германия. Тази загуба на генофонд в Германия и Русия още не може да се преодолее. Така че много добре знаят какво искат тези, които се опитват да унищожат децата ни.
Фактите
В момента в Европа и САЩ се извършват престъпления над деца, за които обявеният за шампион на злото Хитлер не е можел и да мечтае. Щото не му беше достатъчно развита технологията, а на д-р Менгеле не му стигна времето. На много места в Англия и САЩ на малките деца, особено на децата на извратеняците, им дават хормони за потискане на половия растеж. За да пораснели децата, та сами да решали от какъв пол ще са! И какво именно да решават? Едно натъпкано с чужди хормони и превърнато в плужек същество, дето на 13 години не знае какво е, то ли да реши? И ако реши грешно? Самоубийствата сред джендърите, особено тези, които по два пъти си сменят пола, са над 10 (десет!) пъти повече, отолкото сред нормалните хора. Това ли искаме?
Ясно е, че опазването на децата се превърна в общонародна задача. Недопускането на джендър-пропаганда и насилие над децата ни е жизнено условие за оцеляването на българския род. Днес на карта е поставено именно това – да оцелеем като род, като биологичен вид. Не можем да проиграем тази карта, втори опит няма да има!

Проф.Михаил Константинов, с редакции, заглавието е на редакцията...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...