Adsense-top

US адмирал: Воюваме с Китай, после разгромяваме Русия, и възстановяваме "нормалния ред" на света...

Сценарият за Реконкистата, написан от Авантюриста през 2007 (това са етапите необходими за подтискането на колониалния сепаратизъм след банкрута на САЩ и запада като цяло):
6. Да се нанесе разоръжаващ военен удар по страните, представляващи реална, но за сега още ограничена военна заплаха за САЩ, ликвидирайки тяхната военна и индустриална инфраструктура – на първо място по Китай.
Да се осигури икономическа изолация и задушаване на страните, които представляват пълномащабна заплаха за САЩ – на първо място Русия, без да влизаме в реална война с тях, която може да ни нанесе неприемлив ущърб.
Това беше написано преди 10 години. А ето какво казва сега Хари Харис, адмирал на САЩ (назначен за посланик на САЩ в Австралия, тоест не само военен, но и почти дипломат от най-висок ранг):
„Намеренията на Пекин за доминиране в Южнокитайско море са кристално ясни, а неговият военен потенциал скоро ще съперничи със САЩ във всички области. Боя се, че той ще започне работа по подкопаването на международния ред, основан на правилата (забележка на аlexword – що за „правила“ са това? Право на безответно разграбване и геноцид на колониите?) ... Много е важно да бъдете способни да воювате, иначе ще бъдете „хартиен тигър“. Надявам се, че няма да се наложи да воюваме с Китай, но трябва да се готвим за това“.

Превод: Магдалена Желязкова, Поглед Инфо

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...