Adsense-top

Започна се! Детска “Енциклопедия в комикс” на български език хвали хoмocексуализмa и промяната на пола!

Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция.
На българския книжен пазар се разпространява “Енциклопедия в комикс”, която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. “трети пол”, пише Блиц.бг.
Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, а всъщност дават в ръцете на следващите поколения опасно “оръжие” за унищожаване на ценностната система на подрастващите, а в крайна сметка и до ликвидиране на българската нация, изтъква изданието.
И подчертава, че изпълнената с извратено съдържание книга показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват “нормалността” на еднополовите отношения, смяната на пола и “третия пол”.
Ето и примерни диалози от "Енциклопедията", цитирани от Блиц.бг:
Майка към детето си: “Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено...”
Дете пита майка си: “Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета...”
Отговорът на майката: “Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола...”
Изплашеното дете към майка си: “Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче...”
Майката я успокоява: “Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите...”
Детето след успокояването: “Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни...”
И без ратифицирането на Истанбулската конвенцията, насаждането на джендър-идеологията очевидно е в ход, подчертава информационният сайт.
От всички българи зависи – ще позволим ли държава с над 1300 годишна история да бъде заличена от лобистите на еднополовите бракове, оплетени в мрежите на унищожителя на Европа – Джордж Сорос и неговите последователи – новите сектанти - „протестъри“, „зелени“, псевдолибералки и соросоиди, храненици на подсъдими олигарси и обвързани с хибридни политически формации.

Източник: Блиц.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...