Adsense-top

Волен май изтрезня и пак подпука властта: Делян Добрев e незаконен депутат

Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – депутат в оставка.
Той си подаде оставката, Конституционният съд каза ясно, че тази оставка трябва да бъде приета, след което той се вкопчи в парламента и сега стои незаконен депутат.
Това обяви лидерът на Атака Волен Сидеров пред Нова телевизия.
Той коментира идеята на Делян Добрев, че „хипотетично „Атака” може да бъде заместена от Воля. „Като какъв се изказва? Ако е от името на ГЕРБ, ръководството на ГЕРБ да потвърди неговите думи.
Ако се изказва самостоятелно, то тогава трябва да напусне парламента, той няма право да се изказва за нещо, което е сключено като коалиционно споразумение.А той размества партии. Не знам какво го движи този млад човек. Ръководството на ГЕРБ трябва да вземе отношение”, заяви Сидеров. „Изобщо не ме интересува какво смята Делян Добрев, той не е фактор”, подчерта Сидеров. Лидерът на „Атака” даде за пример Истанбулската конвенция, която хората на Сидеров категорично отхвърлят.
„Ръководството на ГЕРБ си беше подготвило гласуване, което дори без нашите гласове, тази конвенция да мине. Слава Богу лидерът на ГЕРБ осъзна, че това не е добре за тях”, коментира Сидеров.
Относно споровете с партньорите за Народния съд, Банско, самолетите за военните, Сидеров заяви, че той им отправя „дружеска критика”.
„Аз много съм патил в политиката и затова съм длъжен да им посочвам на партньорите си изкушенията и опасностите. Аз играя ролята на този, който ги насочва към истинските неща. В политиката трябва да правиш верните неща, защото хората иначе ще те заплюят", коментира Сидеров.

Източник: СЕГА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...