Adsense-top

Мръсната война на bTV срещу учителите - пречат на "конвенцията" и на джендърите по принцип...

В последните дни сме свидетели на серия преекспонирани репортажи на bTV, които очевидно са насочени срещу българското учителство. Създава се образът му като на някакви изверги, които само бият децата, псуват ги и нарушават правата им.
Всъщност, истинската цел на медията, а и на другите по-масови медии, е да се удари учителското съсловие, с цел да се подпомогне джендъризмът и приемането на Конвенцията.
Известно е, че учителството у нас е доста консервативно и това е основната пречка до момента пред повечето попълзновения на заразата. Факт е, че има пробиви на отделни места, но на повечето джеднърите просто нямат шанс. Директорите не ги допускат, а учителите традиционно са против всякакви експерименти с образователната система.
Сега обаче, централните медии, които редовно дават сълзливи или силно позитивни репортажи за гейове, лесбийки и всякакви "различни", сега са вдигнали мушката на учителството.
Съвсем очевидно от излъчените компромати е, че в повечето случаи учителите са силно провокирани от буквално дебилско поведение на учениците. В такъв хаос е нормално да се викне малко повече или да се удари някой шамар. Само който не е бил в такова училище, не знае каква идиотия е там.
Но извадено от контекстна на ситуацията, учителите ги изкарват пълни изроди, които тероризират "добрите дечица".
Поръчката е очевидна. От една страна се мачка една пречка срещу джендърите. А от друга - ето нали виждате, има насилие, значи трябва Конвенция...
Медиите са не по-малко виновни за пропадането ни от политиците и грантаджиите...

Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...