Adsense-top

АМ "ТРАКИЯ" ИЛИ СКИ ПИСТА С ВИНЕТКА?

АМ " Тракия" ски писта с Винетка така коментират хората излизащи на пистата пардон магистралата при Пловдив посока Бургас. Явно тук за да мине снегорин или някой да си свърши работата ще трябва да си купуваме винетки от 200 лева.
Цялата страна е със снежна покривка не повече от 10 см. и това според медиите и АПИ е бедствие, представятели си ако падне метър сняг, какво ще означава това, че няма да се движим, докато не се стопили? В тази държава всички такси и данъци уви се харчат за други неща, но не и за това за което трябва да са предназначени. Някой ден може и да започнат да ги харчат за каквото ги събират, но преди това ще трябва доста политици да влязат в затвора.
До тогава ще се надяваме от Олимпийският комитет да измислят нова дисциплина за зимните олимпиади, като пързаляне с коли, тогава на 100% ще вземем и медали, все пак толкова години, го тренират всички този спорт по родните пътища.

Източник: Хак нюз

1 коментар:

  1. yжас и не само там пловдив и околните села снегорин не бе минавал до 13ч закъсали камиони на фира пимк дарпани с трактори но пак някой се нагуши да попитаме министъра бойко

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...