Adsense-top

Новият шеф на НСО – авер на Цацаров от Пловдив! А иначе пак всички ще пазят и козируват на Пеевски

Човек, сочен за близък на главния прокурор Сотир Цацаров и бившия шеф на МВР Цветлин Йовчев става директор на НСО. Става дума за Тодор Гребенаров, който в момента е зам.-директор на националната полиция по линия на охранителна полиция.
Както Фрог съобщи преди повече от седмица, в НСО влезе военна прокуратура за да провери как  работи службата при настоящия началник Ангел Антонов. Медийни публикации го сочат като особено близък до депутата от ДПС Делян Пеевски. Именно с негово решение, корпулентния бизнесмен получи държавна охрана, без да е ясно по каква причина.
Гребенаров е не по-малко любопитна фигура. Звездата му изгряла по времето, когато шеф на МВР беше Цветлин Йовчев – бил му любимец. Във вътрешното ведомство обаче знаят, че подобно назначение става само с одобрението на Делян Пеевски. На паради премиерът Бойко Борисов се обръщал пред всички към него с нежното „наборе“.
Твърди се, че Гребенаров е изградил близки отношения с Цацаров още от времето, когато и двамата са работили в Пловдив. За известен период от време Тодор Гребенаров е бил и оперативен помощник на „героят“ от Лясковец Светлозар Лазаров-сега национален координатор на „Атака“. Ченгета коментират, че кариерата му съвсем ясно показва, че бъдещият директор на НСО ще е част от статуквото “Пеевски”.

Източник: 7 dni sofia

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...