Adsense-top

Тръмп отказа снимка с Цветанов и кметовете му, снимаха си се сами...

 
Кметовете на Пловдив – Иван Тотев, на София – Йорданка Фандъкова, на Бургас –  Димитър Николов и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов бяха пренебрегнати като участници на молитвената закуска с Президента на САЩ Доналд Тръмп!
Според запознати, администрацията на Тръмп избягвала да се среща и обвързва с национални политици създадени от  Барак Обама и Хилари Клинтън, какъвто е Цветан Цветанов и неговият антураж от обвинени в корупция и търговия с влияние съпартийци!
Особено огорчен от пренебрежителното отношение на президента Тръмп останал обвинененият от специализираната прокуратура и разследван от специализирания съд кмет на Пловдив Иван Тотев, който е обвинен в нанасяне на щети на общината на стойност над 1 000 000 лева.
Президентът Доналд Тръмп и неговата администрация имат политика на остро дистанциране от международните протежета, създадени от Барак Обама и задкулисието на семейство Клинтън, каквито са Борисов, Цветанов и партията им.
Тези протежета на порочната администрация на Обама и Клинтън уронват престижа на САЩ по света и в частност у нас в България, където президентът Тръмп се радва на относително одобрение!

Източник: Под Око

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...