Adsense-top

Валери Симеонов: бТВ е собственост на „селски фризьорски салон“

Възмутен от медиите вицепремиерът Валери Симеонов пак ги атакува.
Заместникът на Бойко Борисов е пословичен с отношението си към журналистите и честичко иска извинения от тях.
За последно на прицел бяха медиите, отразили „клеветнически“ в „организирана кампания“ изказването му по адрес на водещия на Нова тв Виктор Николаев – „Утре, ако съм злонамерен, ще разработя един „Викторгейт“.
Днешната му акция е с акцент бТВ. Според вицето БТВ е собственост на „селски фризьорски салон“ в офшорка. “Ами знаете ли, например, че бТВ е регистрирана в офшорна зона и когато отидохме да видим адреса, се оказа фризьорски салон. бТВ е собственост на фризьорски салон!“, оповести резултата от разследването си Симеонов.”, нахвърли се Симеонов.
Симеонов тръгна от журналистически и граждански питания кой е реалният собственик на концесионера на ски зоната в Банско – „Юлен“ АД, мина през собствеността на националната телевизия бТВ и стигна до възмущение от всички медии, които не отразили в пълнота (разбирай, според него избирателно) сутрешното участие на вицепремиера в тв „България он ер“. Критики и препоръки отнесе и прокуратурата, която иначе е в рамките на независимата (би трябвало поне) съдебна власт.

Източник: BNews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...