Adsense-top

Не се чудете, подставени лица са винаги идиоти и малоумници, иначе могат да присвоят бизнеса...

 
Изобщо не се учудвайте на пуловерчето на Гинка, на това, че казва "оШфорка" и трудно разбира и тя самата какво говори.
Гинка е подставено лице. Всъщност, тя най-вероятно е такава дори за смешния спрямо ЧЕЗ, бизнес с фотоволтаици. Съмнително е дори дали и там са нейни соларните панели. Най-вероятно са на някой политик.
Та подставени лица винаги са такива откровени идиоти и малоумници като Гинка. В противен случай има риск за бизнеса.
Умен човек, който разбира за какво иде реч, може да присвои самия бизнес. Нали всичко се води на негово име. После не могат дори да го съдят.
Това води до единствена възможна гаранция, тази за живота на самата "кукла". Но не всички, искащи да скрият нещо, са безскрупулни мафиоти, които ще ти пратят килъри. Реално много бизнеси се крият от хора, които дори не могат да намерят наемен убиец.
Всички тези случаи са много уязвими от измама от страна на мюрето. Всъщност, дори да си едър престъпник и мафиот, дори тогава е по-добре мюрето да е глупаво. Защото дори да му пратиш убиец си е риск, струва пари и е допълнителен разход.
Т.е. който и да стои зад Гинка, няма начин просто да сложи умен човек. Трябва да сложи Гинка. Това води до вреда, когато мюрето трябва да се появи по телевизията и да каже нещо. Но това е далеч по-малка вреда от потенциалната кражба на бизнеса.
Та това са куклите - Гинка от с.Требич, пенсионерът Димитриус от Кипър и онова 26 годишно момче, дето си купи "Кремиковци"...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...