Adsense-top

Майката на депутат от ГЕРБ ще проверява сделката за ЧЕЗ... :)

 
Майката на депутата от ГЕРБ Александър Ненков ще трябва да провери сделката за ЧЕЗ и да постанови нарушава ли тя Закона за защита на конкуренцията.
Името и е Юлия Ненкова и е председател на Комисията за защита на конкуренцията.
След вчерашното уточнение от КЕВР, че сделката не подлежи на регулация при тях, КЗК остана единственият държавен орган, който може да се произнесе, и евентуално да я спре.
Как обаче ГЕРБ ще спре далавера на ГЕРБ, не става много ясно.
Още като назначиха въпросното "майче" по шуро-баджанашката система, имаше възражения, че има конфликт на интереси и КЗК няма как да е независима по този начин. Но герберите потулиха всичко.
Въпросното семейство са все отбор-юнаци на държавни служби. Бащата на депутата Ненков, беше виден съдия, стигна и до Конституционния съд. Синът - депутатин. Майката - шефка на комисия.
Това семейство реално е по-скандално от случая с Делян Добрев, който все пак беше регионален феодал. Тук става дума за концентрация на власт в самия център на държавата.
Е, сега ще гледаме сеир - мама ще проверява какви ги е натворил началникът на синчето... :)
Сигурно ще е много строга и безкомпромисна... :)

Г.Т.

5 коментара:

 1. То цялата държава сме рода! Няма начин да има конфликт на интереси! Ако не за родата, за кой да мислим? В противен случай трябва да си внасяме комисии от чужбина. Пък виж, и с тях може да излезем роднини!

  ОтговорИзтриване
 2. Ива смисъл,да гледаме как отново ще ни изпързалят,това е интересното,как се гърчат и ни лъжат по всякакъв начин-целта оправдава средствата!

  ОтговорИзтриване
 3. Под вола теле търсите.Всезнаиковци

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Правилно!!! Никакво търсене. ГЕРБ ще ни води и обгрижва до края на света!

   Изтриване

Кажете си мнението...