Adsense-top

Изключват Станишев от БСП, заради Истанбулската конвенция...

Сергей Станишев може да се прости не само с поста си в ПЕС, но и изобщо с членство в БСП, ако продължава да упорства по гей-джендърската конвенция.
Във Фейсбук и из местни партийни организации вече се надигат гласове той да бъде изгонен от партията.
Формалното основание за това съществува. Има официално решение на Висшия съвет по въпроса с "конвенцията" и съгласно устава, то е задължително за всички членове. Ако някой не го изпълнява, това е основание за изключване.
Припомняме, че въпреки присъствието на Станишев и неговото лоби във ВС, той с огромно мнозинство от 80% гласува против Истанбулската конвенция.
Воден единствено от стремеж да запази поста си в ПЕС, който се оказва застрашен, ако точно България отхвърли конвенцията, Сергей прави какво ли не, та дори ни клевети и топи в Брюксел, и ангажира всякакви политици да ни притискат.
Гневът в червените редици е огромен.
Ако Серго загуби членството си, за шеф на ПЕС ще трябва да го издигне някой друг - например АБВ или някоя фантомна лява организация...

Г.Н.

1 коментар:

  1. Христо Красин3 февруари 2018 г., 7:26 ч.

    БСП и не само тя, всички партии трябва да се освобождават от педерасти!Такива са още Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Радан Кънев,Валери Симеонов, Лукарски, Сидеров, Каракачанов и повечето лидери на българските партия!... Това, че са педерасти си личи по днешното състояние на държавата ни! Мизерия, мизерия, мизерия...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...