Adsense-top

Валери Симеонов пръв приятел с Гергов...

 
Странното откриване на изложбата АГРА и съпътстващите я Винария,Фуудтех и други от вицепремиера Валери Симеонов заедно с пловдивския олигарх Георги Гергов,предизвика недоумение сред участниците в панаирните изложби!
Всички се запитаха на каква основа се е събрал този тандем Гергов-Валери Симеонов и какво са намислили.В последствие от добре осведомени източници се разбра,че ги е събрала взаимната омраза и ненаеист към председателя на БСП Корнелия Нинова.
Гергов и Валери Симеонов са замислили общ фронт по дискредитация на бунтовната водачка на социалистите в България , госпожа Нинова!
Вероятно Георги Гергов ще насочи финансов ресурс откъм реклама на Международен панаир-Пловдив,към телевизия СКАТ нa Валери Симеонов,а медията с политически предавания ще напада председателят на БСП Корнелия Нинова и нейният екип,за да може Гергов и групата около него да я отстрани!
Припомняме на нашите читатели,че на местните и парламентарни избори,фирми около Георги Гергов усвоиха около милиони левове от партийната субсидия на БСП, докато той беше във висшето ръководство на партията! Отстраняването на Герги Гергов от националното ръководство на БСП от Корнелия Нинова и екипа и ,преустанови порочната практика да бъде източвана партията, за лично забогатяване на Гергов и кръга политици около него в БСП.

Източник: Под Око

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...