Adsense-top

Победа! ГЕРБ изтеглят "конвенцията"... обяви го личната писателка на Бойко...

ГЕРБ ще изтеглят Истанбулската конвенция. Това показват "моите проучвания във висшите етажи на партията".
Това обяви Кристина Кръстева, известна като личната придворна писателка на Бойко Борисов. Именно тя написа наскоро излязлата от негово име книга "Бойко - той винаги се завръща".
Очевидно под "висшите етажи на партията" Кръстева няма кой друг да има предвид. Другият висш етаж е Цветан Цветанов, но той е напълно отделен от Бойко и едва ли уважава и близките му журналистки.
Според Кръстева, в ГЕРБ са решили, ако продължава да съществува настоящото напрежение в обществото, да изтеглят конвенцията от гласуване. Тя допълни, че е очевидно, че около 80% от гражданите са против и в тази ситуация няма какво друго да се направи.
Ако това стане обаче, ще се постави въпросът за поне няколко оставки на министри и други държавни чиновници, които заложиха името си на Конвенцията. Ще трябва да си идат министрите на външните работи Екатерина Захариева и на правосъдието Цецка Цачева.
Също трябва да изгорят шефовете на парламентарните комисии по външни работи, спорт и на правната комисия. Реално би трябвало дори Цветан Цветанов да си подаде оставката като лидер на парламентарната група.

Г.Н.

1 коментар:

  1. Тоя Г.Н. съзнателно пуска фалшиви новини!!!Засичал съм го няколко пъти! Иначе медиите досега щяха да засипят обществото с коментари!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...