Adsense-top

Скандално! Цветанов е човът заплашвал шефа на Здравната каса

Разбра се, кой е заплашвал шефа на Националната Здравна Осигурителна Каса (НЗОК) професор Камен Плочев.
Самият Плочев, не иска да каже кой точно го е заплашвал пред медиите, но пък за сметка на това е доверил на най - близките си хора, откъде могат да му дойдат проблемите. Цветан Цветанов го е заплашвал ни довери наш източник и това лесно може да се докаже, от разпечатките на телефонните разговори, ако прокуратурата се самосезира и започне разследване.
Все пак става въпрос за сигурността на един шеф на държавна институция, да чухте Цветанов да обяснява някъде или някой друг от Герб или Патриотите, че става въпрос за удар по държавата, нали помните какво говореха всички, когато стреляха по данъчният Иво Стаменов или забравихте?
Този път е още по страшно, защото професора Плочев им извади липси за около 200 милиона лева в бюджета и те полудяха, защото парите години наред се прикриват документално, а дупката е още от времето на Дянков, който по нареждане на Борисов открадна 1 милиард лева от Здравната Каса и до ден днешен никой не знае къде са тези пари.
Когато Цветанов е разбрал, че Плочев ще иска тези пари да се възстановят в бюджета на Здравната Каса, за да се разплатят с чуждите болници направо е полудял и лично няколко пъти е звънял на шефа на касата, който не му е вдигал телефона, след това Цветанов е накарал друг човек от Герб пак депутат в Парламента да му звъни и да му каже точно и ясно, че ще му стъжни живота и повече няма да види държавна работа, ако се раздуха скандала с парите, които ги няма в касата.
В момента професор Камен Плочев не се чувства добре, а много хора от Герб му звънят на телефона и пращат в тях емисари да си подаде доброволно оставката като шеф на касата, за да не стигало до други мерки. 

Източник: Хак нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...