Adsense-top

Популизъм или утопия е идеята на Бареков за безплатни зъбни протези за пенсионерите?

Няма как да се забрави това, което е добро и полезно за народа. 
Това е причината днес да се говори за първопричината пенсионерите да имат безплатни зъбни протези.
 Да, идеята е на Николай Бареков, този, който беше обявяван за популист, а днес точно тези, срещу, които се изправи той самият, въвеждат тази негова идея.
Лидерът на “Движение Презареди България” и евродепутат Николай Бареков настояваше за това, а той бе буквално смазан от медийната пропагандна машина по заръка на политическото статукво.
Днес, когато гръмна новината - пенсионерите ще имат право на безплатни зъбни протези, хубаво е да дадем заслуженото на създателя на идеята… другите да не си преписват заслуги.
Зъбните протези ще се отпускат от 1 септември първоначално само за хората между 65 и 69– годишна възраст.
За взимането на мярката, изработването им и евентуалните корекции възрастните хора няма да заплащат нито лев.
Това съобщи председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков в Шумен на съвместен семинар.
Уточни, че до тази придобивка за старите хора у нас се е стигнало след продължителни преговори между съсловната организация и Националната здравноосигурителна каса, която ще покрива на 100% новата стоматологична услуга.
Оказва се, че Бареков не е нито популист, нито лъжец, просто е от малкото далновидни политици, дръзнали да се опълчат на медийното и политическото статукво. Естествено, не се и надявайте, че сега някои от тези, които го хулиха ще му се извинят!

Източник: bnews.bg

1 коментар:

  1. еднапостъпкана БЪЛГАРИН..ХОРАТА ПО СЕЛАТА ОСОБЕННО НЯМАТ ПАРИ ЗА ЗЪБОЛЕКАРИ САМИ СИ ВАДЯТ ЗЪБИТЕ .БЕЗ УПОЙКА.БЯХ КМЕТ В ЕДНО СЕЛО В ПОПОВСКА ОБЩИНА И МОГА ДА ПОТВЪРДЯ ТАЗИ ИСТИНА.МИСЛЕХ ДА НАПРАВЯ ЕДНО ДВЕ КЛИПЧЕТА,НО НЕ МЕ ИЗБРАХА И ИЗОСТАВИХ ЗАПОЧНАТОТО.БРАВО БАРЕКов.;;

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...