Adsense-top

Фалшивите новини са на път да свалят правителството...

Фалшивите новини са на път да свалят правителството. Не се вижда първосигнално, но именно те клатят властта. Те са зад ескалиращите скандали вътре в коалицията и извън нея.
Фалшивите новини изнервят политиците, и то все повече. През ден, през два, министри като се занимават с фейкове, не могат да си вършат работата. Освен това, не забравяйте, че и те са хора. Имат проблем с фейка, и той натрупва напрежение.
Нерешеният проблем избива и в други проблеми, в конфликти с околните и пр. Накрая може да се изпокараш с някой за съвсем друг въпрос.
Например ако те изнервят със седмици наред фейкове, че си откраднал това, откраднал онова, накрая може да се скараш с другарчето, примерно заради... заради това че повече се показвал по телевизията.
Фейк-нюз индустрията води до мощно покачване на общото напрежение в политиката, и предизвиква кризи като това напрежение избие на някъде по някакъв повод.
Фейковете са основната причина за предстоящото рухване на мутренската коалиция.
При спокойна среда и контролирани медии, нищо от скандалите не би се случило... Но при доминация на фейка, на който реално народът вярва, е нормално властта да се клати...
Продължаваме с борбата, другари! Фейк, след фейк, до пълния разгром на нео-фашиската мутренска олигархия... Фейковете днес, са вместо пистолетите и бомбите на нашите духовни родители от партизанската борба...

Добри Божилов
Активен борец от Съпротивата срещу ГЕРБ и фашизма...
23.02.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...