Adsense-top

Борисов твърди, че няма нищо общо с Пеевски, но да припомним чии назначения в кабинета му са на Влади Горанов, Николай Нанков и Емил Караниколов

Бомбата е хвърли днес президентът Румен Радев, но както се казва на война като на война. Бойко Борисов твърди, че няма нищо общо с Делян Пеевски, но пък наши източници ни съветват да припомним чии назначения в кабинета Борисов 3 са лицата с имена Влади Горанов, Николай Нанков и Емил Караниколов.
И тримата по един или друг начин са свързани с Делян Пеевски и след като са министри в кабинета с министър председател Бойко Борисов, значи и той е свързан с Делян Пеевски и империята му от фирми. 
Според Бойко Борисов атаката на президента била вероломна срещу правителството, но пък забрави да спомене факта, че от десет години той и правителствата му вероломно унищожават България в полза на Турция.
Бойко Борисов и Делян Пеевски не само че са свързани, но се и се срещат всяка седмица, не само че те двамата сринаха банка КТБ, защото загубиха милиарди долари скрити от Цветан Василев в чужбина, Бойко Борисов и Делян Пеевски станаха толкова алчни, че просто някой трябваше вече да им го каже на глас пред медиите и добре, че това беше президентът, защото не ни се мисли какво щеше да се случи, ако го беше направил някой друг, дали пък случайно нямаше да стане като Мишо Бирата.
Бойко Борисов отрича да е свързан с Пеевски и праща президентът в Прокуратурата, но не казва самата прокуратура, колко е зависима от тях двамата точно и ако ще си говорим за прокуратура, ще е добре в България да дойдат наистина истински европейски прокурори и да разследват в кой точно потънаха парите от Еврофондовете.
И като за последно, нека припомним на Бойко Борисов, чий министър е и Румен Порожанов и защо е министър на земеделието, пък той нека си отрича, че няма връзка с Пеевски, но да не забравя, че в България много хора отдавна са вдигнали ръце от тях двамата и с удоволствие ще дадат мило и драго да ги пратят в ареста, а от там и в затвора.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...