Adsense-top

Пипаш без да гледаш! Забраняват на туристите да се вторачват в платените момичета в квартала на червените фенери в Амстердам

Властите в Амстердам ще забранят на туристите да се вторачват в платените момичета при обиколки на квартала на червените фенери, съобщава „Трип адвайзър".
Новите мерки, които предприемат властите в грда ще влязат в сила от април. Туристите трябва да бъдат предупреждавани за тях от гидовете си при организирани посещения. За самите екскурзоводи също са предвидени санкции, ако не следят за уважителното отношение от страна на посетителите на квартала, които трябва на всичкото отгоре и да стоят с гръб към жриците на любовта.
Налагат се ограничения и откъм бройката на организираните групи - от 5 до 20 души, и времето, в което могат да се разходят из квартала - до 23 часа. Освен това туристите нямат право да снимат дамите, да вдигат шум, както и да употребяват алкохол и наркотични вещества.
За гидовете, чиито подопечни не спазват правилата са предвидени глоби от 190 и 950 евро, а ако нарушенията се натрупат, могат и да загубят разрешителното си. 
Не става ясно обаче какво става, ако туристите искат да се възползват от услугите на дамите в кабинките в емблематичния квартал.

Източник: Кросс, заглавието е редактирано от ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...