Adsense-top

"Спасителите" на Слави - учило детето в Австрия, защото мама и тати били в посолството...

 
Още не мога да се отърся от впечатленията от Кастига на Слави за политици...
Особено ме впечатли една девойка, на 30 години, която се включи от Южна Африка, но иначе си живучкала в Манила (Филиините), но се е образовала във Виена, защото мама и тати са бачкали там в посолството на България в Австрия и така като започнах да смятам се оказа, че "мама и тати" ще трябва да са около нашите набори.
Тези мама и тати, обаче, за да бачкат в посолството ни във Виена по времето по което мацка-мераклийка за политичка е учила там "средно", са се образовали по Бай-Тошово време.
Е, хайде сега да си спомним до колко верен на БКП трябва да са били и двата рода (и на мама и на тати) , за да им бъде позволено на мама и тати да учат за дипломати!

Lilly Guayas, Фейсбук

3 коментара:

  1. Много глупава публикация! Коя година дойде демокрацията, колко годишно е момичето? Или не можете да смятате или сериозно търсите къде да се излива злобата ви!

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютно съм съгласен ,че математиката му куца на този�� И второ на тази държава гении не и трябват с дипломи от незнам си къде,на тази държава и трябват обикновенни честни хора . Стига с тези така наречени образовани парвенюта живяли цял живот някъде на майната си и после дошли да ми оправят живота в България ,без да имат на представа изобшо за живота тук ! Е драги ми съотечественици не се ли нагледахте на това ? Да давам ли примери (царя,милен велчев ,симеон дянков и прочие и прочие) Осъзнайте го вече ,че такива лакейчета няма да ни оправят !

    ОтговорИзтриване
  3. Е той сега като Боко тиквата е от Банкя....?

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...