Adsense-top

Десет ползи от Истанбулската агресия

10 ползи от Истанбулската агресия
Фейсбук
1. Народът радикално се събуди и се оказа, че хич не бил толкова прост, колкото им се иска на някои, а само се е правел:-)))) Което е древен национален спорт по нашите земи:-)))
2. Църквата застана наистина като скала! Какъв кураж дава на цялата нация едно толкова силно и категорично духовно лидерство! Позицията на БПЦ, на католици и на протестанти е изключително силна, духовно аргументирана и юридически безупречна!
3. Истанбулският натиск предизвика всекидневни национални молитви в православните храмове, пост и молитва сред протестантите - както някога в древните библейски времена избраният народ Израил заставаше срещу злото чрез пост и молитва към Бог. Това e епично и вдъхновяващо.
4. Становището на Главното мюфтийство срещу ИК се вписа в една голяма обществена картина, очертаваща реални възможности за ефективно взаимодействие в защитата на семейството от мъж и жена /и няма друго!/. Това е обединителна зона за нацията!
5. Невидимият досега НПО джендър-сектор бе принуден да излезе на светло и положението се оказа силно нефотогенично. Този добре захранен, впил се в редица държавни институции сив сектор се оказа с нулево "сиво" вещество, истерично бълващ неразбираеми клишета в безсилна словесна агресия. 
Грантови технолози, и нищо повече. 
Попълвачи на формуляри. 
Изпълнители на волята на невидимите си еврократични господари. 
Не е добре.
6. Излезе на светло дългогодишната вредна практика избрани джендър-организации да командорят в министерства и агенции, без никой никога да им е давал легитимна власт върху секторните политики на законно избраните институции на националната държава. Сами сме си били полегнали пред тези анонимници и сами сме си били предали властта в техни ръце. Еми стига толкова.
7. Които трябва добре разбраха, че тая работа така няма да стане.
8. Натискът от Брюксел и Берлин ни показа едно неприятно изглеждащо, изкривено от злоба и надменност лице на самозабравила се еврокрация, която всъщност плаче за дълбоки реформи и за "довиждане". /Може и в обратния ред, макар че ние обратните работи не ги харесваме много-много:-)/. Това е, от което се нуждаят видимо склерозиращите европейски институции - ясна промяна в полза на европейците. А не безвремие в полза на еврократите, както е сега. 
Хора, това е нашата Европа и нямаме никакво намерение да се отказваме от нея - напротив! Искаме си я обратно!
9. Врагът е проникнал по-дълбоко, отколкото някога сме предполагали, но не толкова дълбоко, колкото със сигурност му се е искало. Сега е времето за настъпление.
10. "Докле е мъничка змията, елате да се съберем. С крака да й строшим главата, свободни да се назовем".
Ако сега я пуснем вътре в дома ни, ще я храним с нашите собствени пари и с нашата собствена пасивност. И утре ще се чудим откъде се пръкна този огромен змей, необратимо уловил в пипалата си цялата ни образователна система на всички нива. И не само нея.
11, бонус-извод:-) Видяхме добре и не трябва да забравяме - Истанбулското зло е лукаво!
Истанбулското зло мутира през различни лица - "леви" и "десни", "богословски" и "правозащитни". 
Истанбулското зло ще ни говори с различни гласове, ще ни умолява през различни телевизии, ще ни заплашва от различни телевизионни предавания. 
Да не му вярваме и да не очакваме нищо добро от него!
И то също нека да не чака никакъв компромис от нас!
Защото - This is Bulgariaааа!:-)))))
Напред, приятели!:-)
Бог е с нас!

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...