Adsense-top

"Господари на Ефира“: Съмнителна прилика между клипа за председателството ни и италианска реклама

В предаването „Господари на ефира“ излъчиха съвпаденията между клипа на България за европредседателството и рекламно видео на Италия за туризма им заснет през 2016 година.
В стила на предаването, водещите коментираха, че родната реклама е създадена през 2017-а.
"През погледа на история, традиции, култура, икономика, възможности, дигитална България – бързия интернет и всичко това през нашите двама прекрасни актьори Бойко Кръстанов и Лорина Камбурова”, така министър Лиляна Палова представи клипа в навечерието на откриването на българското европредседателство. 
Министърът разказа, че клипът е заснет буквално за 10 дни. Идеята е нашите персонажи, нашите герои – двама млади хора, които се срещат и запознават на ж.п. гара тръгват на пътешествие из България и виждат, опознават България и се влюбват един в друг, влюбват се и в България, разказа Палова. 
Клипът за европредседателството ни струва 202 000 лева. 
Видеото е озаглавено "Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед!" и е продуцирано от Димитър Гочев, режисьор е Божидар Велинов, а сценаристи са Мирон Крумов и Мариана Събева.
Гледаме рекламата на България за европредседателството, създадена през 2017 година, с цел да представи страната ни пред Европа.
И го постигна - с разказа за едно момче и момиче, които се срещат във влак, влюбват се и обикалят из най-красивите места в България.
Но така като гледаме май някъде сме виждали тази оригинална идея. И като се разровихме открихме туристическа реклама на Италия от 2016 година, която много прилича на нашия клип.
Клипът е тук:

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...