Adsense-top

Половин България е готова за нови извънредни избори - хората недоволстват, МВР привиква по-будните в РПУ-тата

Въпреки напъните на телевизиите и техните гости всяка сутрин от политическите партии да ни обясняват колко добре живеем, все повече хора са на ръба на отчаянието и виждат само един изход от положението и то е смяна на всички в парламента и всички в правителството.
След последните изцепки на управляващите с новите касови апарати за бизнеса и затварянето на малките автосервизи, напрежението сред бизнеса става все по - голямо и много хора вече масово започват да говорят на глас за протести до оставка на всички в парламента и правителството.
В много от градовете на България почти всяка седмица има протести, които не се отразят от медиите, но за сметка на това по-будните граждани се привикват в РПУ тата, за да събеседват с органите на реда, където в прав текст им се заявява, че не е добре да се протестира, защото някой от София ги наблюдавал под лупа.
На фона на всичко това процента на хората, които искат Промяна в България всеки ден стават все повече и повече и вече според едно социологическо проучване над 50% от населението на страната искат да свалят Герб от власт. Говори се много и за президентска република и пряка демокрация, но в интерес на истината в България от телевизионните медии никой не коментира това. Хората искат промяна, но нямат средства да стигнат до София, коментират граждани които следят процесите, а в София хората са толкова ангажирани с оцеляването си всеки ден и толкова се страхуват да не останат без работа, че надали ще излязат на протести, освен ако не им кажат, че от утре остават без заплати.
И все пак настроенията в цялата страна са бунтовни, ситуацията е пред революционна, властта в София трепери и нейните пазители от МВР са се развихрили. Нещата много напомнят времето преди 10.01.1997 година, когато хората излязоха на барикадите, дали това ще се случи пак скоро остава да видим.

Източник: Хак нюз

1 коментар:

  1. Доколко тази публикация е гъдел или кокскоджамити сърбеж не знам,но на народа му писна от изказвания на хайдуците от върховете да ни обясняват как добре и охолно като тях си живеем с 200 лева пенсии и 4-500 лева заплатки,колко хубаво било да си облечеш децата за училище с дрехи втора употреба и така нататък!Времето от преди 10-ти няма да се върне,но полицията здраво налага непокорните,ако имаш фирма,веднага си подложен под ножа на проверките,ако си на работа може би те заплашват с уволнение,сякаш ще има пък кой да дойде след тебе при тази липса на работна ръка и специалисти!Моята истина е да се протестира,да се смаже властта от протести,да мислят за народа,затова сме ги избрали,не да мислят за себе си и бездънните си джобове.Но малцина мислят като мене,сбъркала съм си държавата,трябвало е да съм в Гърция сега,не в България,там хората командват,не политиците и така трябва да е!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...