Adsense-top

България няма шанс, никакъв, българите ще оцелеят като затихващо малцинство в Русия или Турция...

 
Преди време се интересувах от влизане в политиката - приятелите ми знаят. Сега вече - не. Може да ви звучи странно. Но причината е проста - вече не считам, че мога да направя нещо за България, и не вярвам, че тя може да бъде спасена.
Преминали сме "точката на необратимост". Ще се опитам накратко да ви обясня защо мисля така. По най-простия начин - чрез мерките, които са нужни, за да (евентуално) се оправим. По тяхната неизпълнимост, ще разберете защо няма спасение...
Необходими мерки:
1.Да спрем да взимаме заеми ВЕДНАГА. Това означава корекция на почти всички разходи НАДОЛУ. Вкл.на пенсии и здравеопазване. Говорим за еднокрано намаление само по тази причина (ще има и други) от 15-20%.
2.Да спрем с административни мерки емиграцията. Очевидно с пазарни мерки няма как да се случи. Пазарът работи за богатите. Необходимо е да се издигнат огради и да не се пускат младите да бягат. Казвам, че е необходимо, ако искаме да съхраним държавата си.
3.Да убедим въпросните принудително задържани млади, да имат по 3 деца дългосрочно. Краткосрочно ще трябва да ги убедим да имат по 6 деца, за да се компенсира срива на последните 2 активни поколения. Подобно нещо ще изиска пренасочване на ресурс от старото към младото поколение, т.е. още 10-15% намаляване на останалите разходи.
4.Да асимилираме онези турци и помаци, които осъзнаят българския си произход. Да изселим (доброволно, евентуално и не доброволно) останалите.
5.Да изселим 90% от циганското население, защото този дял е абсолютно неинтегрируем.
6.Да въведем 4 години наборна военна служба. При изминалата ниска раждаемост, толкова е необходимо, за да съберем 100 хилядна армия, която да ни пази от онези, които ще са недоволни от политиката ни. Може като алтернатива - 2 или 3 години, но да служат и жените. Като в Израел.
Въпросните 100 хиляди са долна граница - армия нужна, само да ни пази, без да атакува никого. С по-малко няма как да спрем "демократизаторите", които със сигурност ще се появят като видят политиката ни.
7.Да се въоръжи добре въпросната армия. Това предполага още 5-10% намаляване на пенсиите и на останалите разходи.
8.Да се инвестира в икономиката реално. Това предполага отново отклоняване на средства от текущо потребление, т.е. намаляването му.
9.Да се въведе силно патриотично и морално възпитание в образованието, което да подпомага "високите огради" по границите и да задържа хората тук.
10.Да се проведе цялостно икономическо преструктуриране, което включва изгонване на повечето чужди инвеститори, национализация без компенсация на активите им, и изграждане на хибрид между социализъм и социална държава с дребно предприемачество.
Тази мярка обаче ще създаде нови доходи в доста години напред, т.е. не може да се ползва като компенсация на неизбежното "рязане" на други разходи.
Това са само малка част от необходимите мерки. Допускате ли, че са възможни? Родителите ще се съгласят ли децата им да са "закрепостени" към България? Или ще кажат "Искам моето дете да се развива на Запад, пък държатата Те да я оправят"? Допускате ли, че народът би се съгласил на 3 или 4 години армия? И жените вътре? Допускате ли, че сме готови да воюваме срещу "демократизаторите", които със сигурност ще опитат поне веднъж "да ни вкарат в правия път". Т.е. ще има поне една война.
Отговорите на всички тези въпроси са ясни.
Така бъдещето ни е ясно - България като държава няма да съществува. Българите ще оцелеят още известно време като малцинство в някакъв по-голям проект. Хипотетично това трябваше да е ЕС, но той е толкова объркано създаден и толкова глупаво се развива, че вероятността да оцелее е нулева.
Остават ни 2 избора - да станем част от Руската империя, или част от Турската мини-османска империя. Това със сигурност все още имаме правото да изберем. И ако го направим, да предприемем мерки, които ще изпълнят именно направения избор, без някой да може особено да ни отклони.
Все още можем да изберем поробителя си...
Знам, че съм циничен, но това - аз никога не лъжа, и Истината понякога е болезнена...
Ето затова не искам да се занимавам (вече) с политика. Времето, в което съм можел да направя нещо за страната ни е отминало... Онези, които напират да се занимават, може би трябва да отговорят първо на въпроса какво ще правят с необходимите точки 1-10. Задавайте им този въпрос, защото липсата на отговор и измъкването, не е отговор...

Добри Божилов
08.02.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...