Adsense-top

Доган на кафе: Подкрепих не Бойко, а правителството, държавата... Не трябват избори сега...

"Ясно е - едни нови избори ще възпроизведат сегашното състояние. Защо да губим пари и време", разчете думите от коледното послание на Доган Йордан Цонев. ДПС не толерира такъв тон, бе категоричен депутатът от движението
Диалогът между институциите е влошен. Това е лошо за държавата!
Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ДПС Йордан Цонев. Той коментира размяната на остри реплики между президента Румен Радев и премиерът Бойко Борисов.
"Споменаването в едно изречение на хора от моята администрация с името на Пеевски аз смятам за груба манипулация”, заяви днес в БТА Румен Радев. Президентът посочи, че Борисов е получил „коледен подарък” с подкрепата, изразена от Ахмед Доган, а ГЕРБ са гласували „за” внесения от ДПС закон за КТБ".
Тези думи на Радев предизвикаха недоумението на Йордан Цонев.
"Днес пихме по едно кафе с д-р Ахмед  Доган. Коментирахме последните събития. Той каза - "ако моята загриженост за държавата е коледен подарък, защо да е загриженост само за Борисов." Г-н Доган в неговия шеговит стил каза - нека да е коледен подарък и за президента, и за всички институции", разказа Йордан Цонев.
"Ясно е - едни нови избори ще възпроизведат сегашното състояние. Защо да губим пари и време", разчете думите от коледното послание на Доган Йордан Цонев.
Йордан Цонев коментира и призива за обединение, който организацията "Балгьоч" на българските изселници в Турция, отправи към ДПС, ДОСТ и НПСД. Депутатът отговори и на въпроси, свързани със законопроекта срещу вторичното разграбване на КТБ, който той внесе, заедно с Делян Пеевски и Хамид Хамид.

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...