Adsense-top

Тази вечер Бойко Борисов няма да отговори на нито един неудобен въпрос при Антон Хекимян

Наш източник ни довери, че нито един неудобен въпрос няма да бъде зададен на Бойко Борисов тази вечер по БТВ въпросите и отговорите отдавна са изпратени и одобрени от Румяна Бъчварова, като единственият който ще е малко е по различен от обичайните за председателството, постиженията с Македония, санирането и вдигането на пенсиите и средната заплата за страната, ще е:
- Има ли трус в кабинета?
Естествено, че Бойко Борисов ще отговори, че такъв няма и това че има някакви искри от страна на патриотите си било нормално понеже нямали опит в управлението на страната.
Според Борисов, България е добре приета навсякъде, а неговите приятели от Европа са му обещали в най - скоро време тук да бъдат преместени заводите на БМВ от Англия, където заради Брекзит нещата са се усложнили.
За Истанбулската Конвенция, Бойко Борисов ще обясни още веднъж, че заради комунистите от БСП, които цял живот са репресирали семейството му, сега пак ще се налага да се харчат пари за да се разясни на хората, че няма нищо страшно и нищо различно в нея.
За личният си живот ще спомене, че заради многото работа покрай Европредседателството не му остава време за внучето, но се надявал след като приключи да може да му отделя повече часове.
Според Борисов, идеята за внос на работници от Виетнам и Индия не е нова, но явно вече наистина трябва да се работи в тази насока, защото липсата на работна ръка и безработица са показател, че България се развива.
Борбата с контрабандата показвала завидни резултати и той лично се надявал тази година излишъка да е поне 3 милиарда в бюджета, за да има пари и за болници и за училища и за пенсии.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...