Adsense-top

Ако Бойко няма бизнес с мен, кой прибира тия пари, дето плащам? 50% от печалбата ми отива "някъде"...

 
"Ако премиерът Бойко Борисов твърди, че няма бизнес с мен, то аз като почтен бизнесмен съм изненадан, объркан и подведен. Ако не е Бойко, тогава кой прибира всички тия пари, които плащам?"
Това попита депутатът от ДПС Делян Пеевски в профила си в Туитър. Чисто формално профилът е регистриран извън България, така че няма как де се свърже с Пеевки, та той може да говори каквото си иска.
"50% от печалбата от всеки проект, ги превеждам на разни хора, които твърдят, че представляват премиера. До сега никога не съм се съмнявал в това. Но да не се получи, че някой е присвоявал пари на Бойко. Това трябва да се провери" - пише още Пеевски.
Припомняме, че фирми, свързани с него, прибират лъвския пай от строителството на пътища, европроекти, концесии, държавни поръчки и пр.
Също припомняме, група будни емигранти, зададоха въпрос на Бойко, като се погледне в огледалото, кого вижда. Реторичен въпрос - вижда Пеевски.
Съдружието им е ясно отдавна, още от наливането на държавните пари в КТБ, за да бъдат откраднати. Тогава КТБ беше под съвместния контрол на Пеевски и Цв.Василев, а Бойко като премиер, застави всички държавни фирми да ползват сметки там.
Само в "Топлофикация" се загубиха 80 милиона лева по този начин, и това е точно 20 пъти повече, отколкото са обвиненията срещу Вальо Топлото. За тези пари обаче дело няма, защото Пеевски, освен едър капиталист, е и почетен председател на Прокуратурата.
Но ако някой е взимал пари, "без Бойко да знае", то скоро може би ще трябва да ги преведе на който трябва, или да ги върне на Пеевски...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...