Adsense-top

45 УЧИЛИЩА УЧАСТВАТ В ПРОГРАМА ЗА ДЖЕНДЪР-ОБУЧЕНИЕ 2016-2017!

 
45 УЧИЛИЩА УЧАСТВАТ В ПРОГРАМА ЗА ДЖЕНДЪР-ОБУЧЕНИЕ 2016-2017!
ДЖЕНДЪР-ПРОПОВЕДНИЦИТЕ ДОВОЛНИ ОТ ВИДЯНОТО!
Приятели,
това ми изпратиха учители с молба да бъде публикувано и да стигне до максимален брой хора.
Така стоят нещата с "джендър"-бозата, заливаща през последните години стотици училища и детски градини.
На това промиване на детски мозъци трябва да се сложи край!
И този край трябва да го сложим заедно и по толкова категоричен начин, че "джендър"-проповедниците да не помислят повече да прекрачат вратата на българско училище!!
"През учебната 2016/2017 година в ІV национален конкурс за подкрепяща училищна среда, организиран от Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии” участваха 45 училища от цялата страна.
Номинирани бяха 10 от тях, сред които и СУ „Св. Паисий Хилендарски“, град Дупница.
Представители на "Джендър образование, изследвания и технологии" /ДОИТ/ посетиха училището ни и останаха изключително доволни и вдъхновени от видяното и чутото. Тази година СУ „Св. Паисий Хилендарски”, град Дупница спечели II място и званието „Училище без насилие и стереотипи, определени от пола”.
В Министерство на образованието и науката са запознати с резултатите от тазгодишния конкурс, а официалната церемония по връчване на званието ще се състои в началото на следващата учебна 2017/2018 година.
Фондация ДОИТ благодари на СУ „Св. П. Хилендарски“, че отвори вратите си за тях и и им показаха много интересни, вдъхновяващи и работещи инициативи".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...