Adsense-top

Каракачанов се облизва за комисионни от 3,5 милиарда поръчки в армията!

За отново Каракачанов блесна с глупостта си, този път заради упреците от старана на президента Радев към него.
На церемония по повод 145 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски, шишко мнистъра на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че не приема критиките на президента за забавяне на модернизацията на армията. 
Започна да хвърля димки за 27 години назад, за да замаже очите на хората, тъй като тои път се е наканил да лапне 3,5 милиарда комисионна от поръчки в армията. 
От както е заел поста на военен министър, освен да засипва и разграбва българската армия, нищо друго не е сътворил.
Би било логично, да се вслуша в съветите на президента, тъй като освен върховен главнокомандващ по конституция, Радев е отдал животът си на системата.
Модернизацията на армията била забавена от 27 години, защото тогава, когато купували една техника, са търсели вероятно някакъв друг ефект, а не този за способностите на Българската армия.
Ако когато са купувани изтребители, цените са щели да бъдат други и сега наред с МиГ- 29 и СУ- 25 сме имали и по- моделни самолети.
Каракачанов каза още, че когато навремето са се купували Кугарите и Спартаните е имало много изгодно предложение да получим почти като подарък цяла ескадрила с въоръжение от Феерална рупиблика Германия  модернизирани МиГ- 29,  с цена 1 евро на самолет. 
Тези и още глупости наговори Каракачанов в неделя.
При него армията се разпада. Самолетите се приземиха, хеликоптерите катастрофираха. Той търси винаа в миналото, за да краде сега от всички поръчки. Нито има стратегия, нито ясни изработени критерии. Батак и хаос е в българската армия. А отговорен е лично той. 

Източник: bnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...