Adsense-top

Битката на 21 век ще бъде срещу сексуалната перверзност на Запада

 
Не е виц – най-напредналите държави, са и най-извратени сексуално. Западнякът няма проблемите на населението от Източния блок, животът  му е подреден, парите му стигат. Скука. Толкова му доскуча, че  започна да се лекува с различни варианти на нестандартен секс. 
Така бавно, но сигурно тръгна към своя упадък, превърна се в цивилизационен отпадък.  Западът днес е  пълен с богати, лъскави, гелосани  боклуци и дегенерати, възседнали позиции, от които зависи и нашия живот.
Сексът на мъже с мъже отдавана не им стига, вече не им се струва достатъчно  привлекателно извратен.
За хетеросексуалните подобни предпочитания са перверзия, защото хомосексуалните  минаха границите и се изсипаха на площада, заговориха за дискриминация.  Но зад  публичните им пледоарии за равенство има скрита тема: хомосексуалните са незначителна част от обществото и изпитват остра нужда от партньорски състав. Тяхната основна цел е  разширяване числеността на популацията, чрез приобщаване и на хетеросексуални към ценностите на гей обществото.
Постигат го. Площадните прокламации за някакви си нарушени права провокират любопитство сред подрастващите да проверят  какво е да правиш секс със своя пол. Под носа ни НЕнормалната сексуалност откъсва територии от хетеросексуалното пространство,  и ще продължава да го прави още по-публично и агресивно.
Сексът е интимно занимание, трябва да става само в „къщата”, не пред нея. Това ни различава от животните, въпреки че сред животните няма обратни – всяко си знае гьола и пола.
Поне докато не попадне на човек да го образова сексуално.
Но проблемът не свършва до тук.
Една част от скучаещия Запад иска законови промени за легализация  и на други извращения; опитва се да наложи перверзната си сексуалност като еталон на цялото човечество.
Сексът с животни,  с деца, секс между кръвни роднини, групов секс и семейни оргии със смяна на партньорите в специални за целта клубове, са пак част от този нов и  устремен към „съвършенството” западен модел.
Въпрос на десетилетие е да започнат да се организират и шествия на содомите, заедно с животните, които обслужват извратения им нагон.
Четете: „И вършеха те гнусотии пред Моето лице…”
После ще дойде ред на парадите на кръвосмешенията: баща и дъщеря, от която има  дете с вродена дебилност. Перверзен дядка, окрилен от секса с малолетните си внучки. Брат, повел бременната си сестра – бъдещата майка на бъдещия му син или дъщеря – които  също ще обича сексуално. Калигула пасти да яде!
Дълбоко в себе си тази деградирала част от човечеството вероятно съзнава, че е слязла под нивото на скота. Настойчиво оправдава гноясалия си морал  с лозунги за „ либарални ценности, свобода на избора, креативен секс, ново мислене”. Търси съпорт, за да не се чувства като цирей в културния пласт на цивилизацията. Търси  институционална подкрепа, за да провокира към масовост.
Плашеща е перспективата на това, в което НЕнормалните искат да превърнат живота на нормалните.
Присъствието на политици и дипломати  на гей парадите също е  ненормалност.
Демонстрация на западналия дух на напредналия Запад.
Гадна, потресаваща, цинично разголена  НЕнормалност на презадоволени хора, за които  смисълът на живота се изчерпва с власт, пари, дрога, алкохол и секс.   Секс с всичко що диша.
Да ме прощават 17-те превъзходителства с тяхната патетична подкрепа на ЛГБТ, но не искам  проядената от разврат Европа да ми шета в двора, да ми дава наклон на ценностите и мирогледа. Да превръща децата ми в свой образ и подобие.
Но наши комплексари, в желанието си да не изглеждат като селяни на фона на затъналата в разврат Европа, преди два дни подкрепиха гей парад с педофилското мото: Не на дискриминацията на хомосексуалните в училищна среда!
Чий извратен мозък измисли слогана, не знам! Защо журналята и властите не попитаха, в какво се изразява толерантността към сексуалната ориентация в училище, също не знам.
Нима сега питат ученика към кой пол го влече,  а след това го дискриминират, ако признае, че е обратен?  Или проверяват учениците със сексуални упражнения още в четвърти клас към кой бряг са се ориентирали?!
Мотото на прайда, в който отгоре на всичко участваха и деца, изглежда като  скрита форма на апотеоз на педофилията.
Не е тайна, че хомосексуалисти, поради липса на богат избор от партньори, изкусяват непълнолетни.  Това не попречи на хора с хетеро ориентация да се наредят режисирано в прайда. За няколко сребърника от американското посолство, асистираха на извратеността. 
За българския комплексар е най-важно  да се хареса на дъртата развратна Европа, и на не по-малко развратната й внучка-кучка  Америка.
Но за да не си пречим взаимно, предлагам: хомосексуалните и тези,  които гонят западните стандарти по нестандартен секс, да сменят географията. Има държави, където ще могат да практикуват специфичните си нужди напълно законно. 
В САЩ – люлката на „цивилизацията” и „добродетелта” е незаконен единствено секса с животни от застрашен вид. Само да не си помислите, че праведните американци изнасилват животните. Неее, първо ги водят на вечеря в ресторант с гурме ГМО-овес, ухажват ги с всичките му салтанати: имаш страхотни очи, дупе, виме, дъра-бъра, докато животното не изблее „Даааа!”
Американските власти  дават  и бонус: може да се прав секс с всички насекоми.  А щом е регламентирано със закон, значи в техния сенат е имало любители на секса с инсекти. Уау!
В  щата Вашингтон обаче е забранен секс с девственица преди първата брачна нощ. Дали важи и за животните? Иска ли се брачно свидетелство преди първия полов акт с добичето, или минават без брачно обвързване? Питайте за всеки случай, да не стане инфекция.
Ако сексуалната екскурзия ви заведе в Минесота, имайте предвид, че там е забранен секса с жива риба.
С умряла може. За секс с мъртви хора  законът нищо не казва. Явно нямат все още конгресмен-некрофил, за да легализират и този тъй привлекателен начин за сексуално задоволяване.
Дания не ви я препоръчвам. Там вече забраниха секса с животни. Данайците сигурно са потънали в мирова скръб, но това е положението. Карайте към Белгия и Швеция – там всички животни са на разположение.
От 1969 г. зоофилията беше разрешена и в Германия. Но взеха, че кривнаха от правия път, и  решиха да променят закона. Намеренията  срещнаха съпротива от Зоофилски съюз за толерантност и информация (ЗЕТА). „Недопустимо е всеки сексуален акт с животно да бъде наказван без да е доказано, че животното е било наранено. Ние виждаме животните като наши партньори в живота. Те са много по-разбрани от жените“, казва председателят на ЗЕТА Микаел Киок.
Но в Полша, където западната мода също има последователи, комплексарите са по-малко.
През 2008 г. се заговори за закон за кастрация на педофилите. Хубаво е да се знае, защото голяма част от хомосексуалните  влизат в тази група.
В Швейцария, страната с най-висок жизнен стандарт, може да се съвкуплявате и жените в рамките на семейството.  От 2010 г. в  инцеста там е разрешен. Въпросът не е дебатиран публично, просто са махнали текста, който го забранява.
Като се замисля, няма да  е зле сексуално „напредналата” част от света да си има собствена държава. Холандия е добро решение, там няма табута. Педофилите си имат партия, искат сексуалното образование да започва с прохождането, а след 16 години тийнейджърите да могат да се снимат в порно филми и да проституират. Там  вече е разрешен и инцеста. Законът позволява брак между братя и сестри, стига разликата да не бъде по-голяма от 8 години.
Ако се съберат на едно място,  имаме шанс да спасим човешката природа от мутация, да избегнем съдбата на Содом и Гомор.
Битката на 21.век трябва да бъде срещу сексуалната перверзност на Запада.
Така че, лек път на всички с революционно сексуално мислене.
Ние, задръстеняците, избираме ренесансовите ценности на стара Европа.

Георги Николов, Между Редовете

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...