Adsense-top

Окупация! Деца на турци, изселени през 1950 да получат гражданство!

Опааа, ДПС предложи нови правила за БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО в парламента ! ВСИЧКИ РОДНИНИ (деца, внуци, лели, чичовци, братовчеди , братовчедки) на ТУРЦИ с ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ,които живеят в Турция , ДА ПОЛУЧАТ и те ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО, макар, че никога не са живяли в България .
Това значи , че тези хора ще МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ на ИЗБОРИ в България ! Представяте ли си колко могат да са на брой ? Стотици хиляди , а може би и милиони !......ДПС работи за интересите на Турция и срещу нашите български интереси !
След като не им мина номера , бесни се изнесаха от пленарната зала ! Не съм съгласна с парите от моите данъци, да се финансира една ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ , чиито депутати потъпкват всякакви парламентарни правила ! Стоят в пленарна зала, само когато те си поискат и имат интерес ! Тези хора на работа ли са бе ? Докога ще търпим да се подиграват с нас тези негодници ? Както в Русия през 1978 г. издадаха закон за евреите , който иска да напусне държавата, но НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПОЛУЧИ РУСКО ГРАЖДАНСТВО , така и тук трябва да последваме примерът им. Това са ПРЕДАТЕЛИ на РОДИНАТА !
Никакви ДВОЙНИ ГРАЖДАНСТВА за ПРЕДАТЕЛИТЕ ! Те не спират да работят срещу България в полза на Турция ! От нас зависи дали ще ни превърнат в турска АВТОНОМИЯ , както искаха по времето на Т. Живков !

Куна Костадинова, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...