Adsense-top

Джамбазки размаза швабска кифла - протестирайте срещу 10 лифта за 2 години в Германия...

 
Евродепутатът Ангел Джамбазки написа отговор във Фейсбук профила си на публикация във в."Дневник", на нападките на германска зелена евродепутатка, подкрепяща протестите срещу втория лифт в Банско. Ето го 1:1:
Уважаема редакция, на клет пристрастен Дневник. Къде ги видяхте тези лични нападки към Ska Keller?
Посочете ми една лична нападка от моя текст. Една.
И, разбира се, удобно сте пропуснали да я попитате за шармантната и идея за преселването на цели сирийските села с бежанци в България. Аз предлагам да я изпълним пилотно тази идея и да заселим едно сирийско село, водено от колегата Келер, в редакцията на Дневник. Хем ще ви разнообразят расово, полово и културно, хем ще ги научите да ядат лимец с чия.
Пропуснали сте още да я попитате какъв е броя на новите лифтове в Германия, кога ще протестираме там, кога ще ги демонтираме тези лифтове? Защото те германците явно са много глупави, големи душамни на природата, защото са построили поне десетина лифта само за две години. Явно германската природа вече е напълно пропаднала и унищожена, та колегата се прехвърля насам.
Не разбрах сблъскаха ли се вече уважаемата колега и професионалните радикални грант-революционери Босия, Рошавия, Некъпания и Йоло и как се съчетаха тези два свята?
А че има еко-терористи, има. Ама не четете. Че има симбиоза и взаимодействие между зелени, марксисити, маоисти, еко-талибани и исламисти, има. Затова ви наричаме Коалиция Диня. Отвън розово-зелени, отвътре червени.

Ангел Джамбазки, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...