Adsense-top

Истанбулската конвенция въвежда декларация преди сеkc и у нас... чл.36...

 
Бившият заместник-министър на правосъдието Валери Тарандов, който е и известен столичен адвокат, направи разкъртващ анализ на "Истанбулската конвенция", която ГЕРБ насилва да приемем.
Ето коментарите му:
"И сега вече тоталното безумие, което и Швеция май въведе! Според чл. 36, ал. 2 и 3 от Конвенцията, ще е необходимо предварително писмено съгласие за секс с жена! (мъжете никой не ги ебава и не са защитен вид според конвенцията). Това не е майтап, ще се иска такова включително и от съпрузи, вие представяте ли си го това! Това правителство е от некомпетентни изроди!
Цитат от чл. 36, ал. 2 и 3:
2. Съгласието трябва да бъде дадено доброволно в резултат от свободната воля на лицето, преценена в контекста на конкретните обстоятелства.
3. Страните предприемат необходимите законодателни или други мерки за прилагане на разпоредбите на параграф 1 и за актове, извършени срещу бивши или настоящи съпруги/съпрузи или партньори, в съответствие с националното си право.
-----
Според конвенцията, не се изисква нотариално заверено съгласие за секс между мъже. Обаче и една жена да има и ще трябва декларация... Идиоти!
-----
Знаете ли какво е "обратен брак" според конвенцията? Това е брак, между мъж и жена, които са си декларирали обратните полове.
-----
Според конвенцията, единственото спасение за мъжете е да се самоопределят полово като жена!
-----
И за нотаруисите нова ниша... вече ще дават нощни дежурства в публичните домове и на околовръстното..."
-----
Междувременно в подкрепа на конвенцията се изказа министърката на Европредседателството. Лиляна Павлова се опита да омаловажи случая като каза, че конвенцията "няма задължителен характер". На което Тарандов отвърна:
"С такива некомпетентни министри какво председателство?! Нямала задължителен характер, а какво е?!"

Източник: Фейсбук

2 коментара:

  1. Щом няма задължителен характер, защо се гласува?

    ОтговорИзтриване
  2. Те всичките ни закони са с пожелателен характер......

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...