Adsense-top

Джeндъp-тролове блокират масово, пазете си акаунтите във Фейсбук...

Тези дни обществото и Фейсбук са изригнали срещу "третия пол" и Истанбулската конвенция.
Но внимавайте, защото изглежда мощен екип от тролове се е заел и с тази работа. Аз лично отново съм блокиран с основния си профил. Вече им забравих бройката на блокиранията - за седми или осми път е. Отново за 30 дни.
Публикацията, заради която стана това е една от многото на хората, които пишат гневно в Мрежата. Беше нещо от типа "джендъри, гейове, бракове, обратни, правилни, права, но спокойно - Аллах е на портите ни и ще оправи всичко". След това написах, че всъщност говоря за Римската империя, а Аллах това е германският варварски вожд Одоакър, който нахлул в Рим и го унищожил, разложен от същите извращения.
За това, незабавно докладвано, роботите на Фейса ми дръннаха 30 дни арест.
Интересен е въпросът дали става дума отново за герберите (които са за конвенцията), или за ромо-хомосексуални правозащитници, които имат огромен ресурс за тролове и цензура.
И в двата случая обаче, бъдете внимателни. Така смело като се изказвате, лесно можете да го отнесете.
Може би най-правилно е да ви посъветвам, не да се ограничавате, а да пишете текстовете си под формата на картинка. Написвате ги в елементарен редактор като Paint и ги качвате като картинка. Това затруднява роботите, които четат текст, а картинка без изображение не могат да я оценят. Друг съвет, който бих ви дал е да затворите рисковите съобщения да са видими само от приятели. Така троловете не могат да ги видят, а вероятността да имате много тролове сред приятелите си, е ниска.
Троловете повечето са еднократни акаунти, без снимки.
Също бих ви посъветвал, да пишете през страници, а не директно в профила си. Зад страницата могат да седят няколко профила, те не се виждат кои са, и дори един да е блокиран, страницата се обновява от другите.
Но внимавайте - гербо-джендърите не спят...

Добри Божилов

1 коментар:

  1. И аз съм блокирана за кой ли път от 30 дена насам,...Точно защото бях много дейна против Конвенцията..и споделях почти през минута и в много групи! Ужас!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...