Adsense-top

Ставаме Европредседатели с "модерни" стъпки: признаваме трeтия пoл и такива "мъже"...

Първото заседание на правителството за 2018 -а е заредено с напрежение.
В дневния ред като точка 6 е включен проект за ратифицране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, подписана на 24 април 2016 г.
Това е т.нар. Истанбулска конвенция, която признава третия пол и налага още от детската градина децата да се съобразяват с това.
Преди дни от ВМРС излязоха с позиция, в която категорично се обявиха срещу ратифицирането на документа. 
Според партията на вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов тя "налага учебни програми за изучаване на хомосексуализъм и травестизъм и създава възможност за налагане на еднополови „бракове“. 
Гласуването на Истанбулската конвенция ще задължи България да дава статут на бежанец на всеки чужденец с „особености на пола“. С други думи, всеки трансексуален от трета държава може да получи гарантиран статут на бежанец у нас, тъй като в родината си е преследван заради „особености на пола“. 
В писмо до зам.-министър председателя по обществен ред и сигурност Красимир Каракачанов над 30 граждански, християнски и други организации за защита на семейството се обърнаха с молба за недопускане на ратификация на Истанбулската конвенция.
Поради цялата сложност на ситуацията, Каракачанов даде отрицателно становище на скандалните текстове в съгласувателната междуведомствена процедура, като пусна и писмо до Началника на кабинета на премиера Бойко Борисов, в което категорично се противопостави на приемането на тази Конвенция.
В писмото се настоява тази Конвенция да бъде подложена на широк обществен дебат и едва тогава да бъде разглеждана по същество, информираха от ВМРО. Те дават за пример Словакия, която е спряла всяко движение за ратификация след остра полемика, разгорещените дебати в Хърватия и Латвия, както и Унгария, окончателно отказала ратификация. 
Конвенцията налага учебни програми за изучаване на „нестереотипни роли на пола“ като хомосексуализъм и травестизъм. Тя съдържа редица скандални текстове, атакуващи такива основополагащи категории за българите, като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно вероизповедание и др. училища ще подлежат на санкции, ако не позволяват на момчетата, които се идентифицират с женския пол, да използват тоалетните и баните на момичета и обратно. 
(Източник: Епицентър)
Трябва ли да приемем като нещо нормално такива люде, разхождайки се по улиците сред нас и децата ни, без никакъв свян, като този "мЪЖ",  облечен екстравагантно в навечерието на Нова година. ???!!! Мъжът бе заснет и в магазин за дамско бельо. Според служителка на бутика клиентът е бил чужденец. 
(Източник: skandal.bg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...