Adsense-top

Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтe...

САЩ ще загубят Източна Европа, и с това и всички последствия от спечелеването на Студената война.
Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю за телевизия Foxy Data миналата нощ.
"Вярно е, че спечелихме Студената война и успяхма да откъснем Източна Европа от Русия, и да я присъединим към нас. Но какво направихме с тази придобивка? Разсипахме я, тя загива, и накрая ще я превземат мюсюлманите. Тя няма да бъде наша..." - каза почти ядосано президентът.
Водещият го попита защо счита така, и инвестициите в съответните държави, които САЩ са направили, дали не са изградили силно и лоялно на атлантическите ценности, общество.
"Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг..." - обясни Тръмп.
Тогава водещият попита: "Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ?"
"Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това - в името на някаква абсурда идея, че "атлантизмът" ще ги направи богати и силни. Но какво е "атлантизмът"? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите..." - завърши човекът от Белия дом.

Г.Н.

6 коментара:

 1. Еми като сте толкова малоумни пийте една вода! Това, че сте загубили, дали не ви прави загубеняци?! Хахаха.

  ОтговорИзтриване
 2. Президентът Тръмп е наистина гениален,но от много хора с ограничена интелигентност недооценен.За съжаление такива ограничени хора,които не разбират правилно стратегическите анализи на президента Тръмп,са и не малко правителствени лидери.

  ОтговорИзтриване
 3. Трябва да подбирате информацията, която Ви поднасят в днешно време! След като направите 3 прости търсения в Google, ще разберете че Доналд Тръмп никога не е казвал горепосочените цитати. Такова интервю не съществува ������. Аврам брат,много е умен, като за човек който не вярва, че глобалното затопляне е истина, човек който възпрепятства справедливостта, човек който каза на Kim Jong Un, че неговият пен*с е по-голям по Twitter, независимо от фактът, че става въпрос за ядрени оръжия. Знам, че може да е трудно за някой от Вас, но ще е много по-добре за Вашето собствено здраве да се обогатява те от източници на английски език (и разбира се бъдете критични към това което четете). И ако някога влезете в сайт, който се казва Гъдел Нюз, мисля че сами разбирате, че не трябва да си губите ценното време. :)

  ОтговорИзтриване
 4. също така телевия Foxy Data не съществува :D :D :D

  ОтговорИзтриване
 5. Гъдел,гъдел ,ма си е 100 % вярно.....пък ний си знаем че Дончо не е мн умен

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...