Adsense-top

Забраняват на Бойко да влиза в църква, ако не оттегли "конвенцията"...

Българската православна църква ще обсъди забрана за правителството и депутатите, да влизат в църква, ако не оттеглят позорната "Истанбулска конвенция".
Това обяви отец Дионисии, считан за част от влиятелното мнозинство на пловдивския митрополит Николай в Светия Синод.
Из социалните мрежи от вчера пълзят дори слухове за налагане на Бойко и кабинета му, на най-тежкото църковно наказание - отлъчване от църквата и дори "анатема". Някои богослови коментираха острата декларация на Светия синод всъщност като необявена "анатема".
Ако църквата наложи дори по-леката мярка - забрана да се влиза в храмовете, това ще е огромен политически удар. Всички наши крадливи политици обичат да се снимат със свещи в храмовете, за да се изкарат колко чисти християни са.
Сега ако им отнемат тази възможност, може да им се наложи да се снимат в джамии. Но и Мюфтийството е против "конвенцията", така че нищо чудно и там да не ги пуснат.
Има обаче многобройни секти, алтернативни църкви и джендър-вероизповедания. Там Бойко ще е добре дошъл за Коледа и Великден... Например Свидетели на Йехова също честват Великден. В малко по-различен вид - те го честват 3 дни по-рано и празнуват самото убийство на Христос.
Бойко с хомосексулните му атлантизми ще е добре дошъл там...

Г.Н.

4 коментара:

 1. Бойко,е срам и позор за България,Еврейн мръсен

  ОтговорИзтриване
 2. Бойко,стани си пак наше момче.Не ставай за резил на стари тодини.Българския народ умее да прощава.
  Ония от запада да си го завират където си шскат не им приаквай,те ще те наакат.
  Бъди сигурен!

  ОтговорИзтриване
 3. Глупаци, то ако не беше Турция, щях те да сте в оня свят, Русия щеше да ви ебе майката, ама турците ва спасиха. Най големия враг на България никога не е била Турция запомнето го изчадия.

  ОтговорИзтриване
 4. Смотани ГЯУРИ ако беше Парижката конвенция щяхте веднага безусловно да я одобрите.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...