Adsense-top

Бомба в НДК, уплашени еврократи бягат и викат "кой ни домъкна на тия тъмни Балкани"...

Националният дворец на културата (НДК) в София е евакуиран заради сигнал за бомба, съобщи репортер на Българската национална телевизия.
В момента службите за сигурност проверяват сградата. През последните три дни това е третият сигнал за бомба. Първите два бяха подадени на 10 и 11 януари за взривно устройство на летище София.
От Министерството на вътрешните работи (МВР) са потвърдили за "Фокус", че е направено обаждане, в което е било заявено, че в сградата има бомба. Според ведомството обаче на този етап няма открито нищо съмнително и няма евакуация.
В момента на получаване на сигнала в НДК вече не е имало официални прояви, свързани с българското Председателство на Съвета на ЕС. По-рано през деня там беше проведено заседание на Европейската комисия и българското правителство, както и пресконференция на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер и българският премиер Бойко Борисов.
Наши източници обаче говорят за бягащи панически еврочиновници, упрлашени че "на тия тъмни Балкани, някой ще им взриви благоденствието"...

ГН

1 коментар:

  1. Да им е обеца на ухото,че тука не си поплюват,ние не сме толерантни към пришълците,които са дошли легално,да ги хрантутим официално-ХАхАха ХА ХАААА!Само нелегалните,прескочили границата и си платили ги обичаме!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...