Adsense-top

Войната с "джендърите" е вече загубена, късно е... след време ще ни спасява Аллах с тежка хирургия...

 
Преди време случайно попаднах на разговор между двама "успели" българи. Такива, които са се уредили на работа в чужди корпорации, взимат добри пари, живеят на запад. Имайте предвид, че ви говоря за вид "най-успели", не ви говоря за чистачките и гледачките на бабешки задници, или пък за проститутките. Говоря ви за най-успелите.
Сега си спомням този разговор, и се чудя дали изобщо има смисъл дебатът за Истанбулската конвенция. Всъщност порокът вече е победил. Отдавна. Ние сега водим една обречена битка.
Нека ви разкажа какво чух от този разговор.
"Дал съм си детето в немска детска градина. Нека го "облъчват". Да научи езика перфектно, но по-важното - да стане германец като мислене" - цитирам ви думите 1:1 на единия от успелите. Той живее в Германия, работи от 15 години в немска фирма.
"Трудно му е, ама трябва, нека стане германче, да не се мъчи като нас - българите".
Двамата после се разприказваха за условията във фирмите. Какви отпуски имат, какви бонуси, какви права. От разговора ми стана ясно, че си говорят като роби, за службите, които са робски. Тук да уточня, че вторият вече беше напуснал робската си служба и се е отдал на работа като самонает в България. Нещо се беше измъкнал от корпорацията. Но беше много навътре в нещата.
"От 15 години работя там, не съм мръднал. Време е да говоря с шефа, не може така" - каза по едно време първият. Но не беше много убеден ще го направи ли. Щом за 15 години не е мръднал и не го е направил...
"Добре са заплатите, но може ли така - стоиш на едно място, и нищо. Омръзна ми вече" - друга негова реплика.
Въпреки тези оплаквания, човекът ни най-малко не мислеше да напуска и да се връща в България. Детето трябва да стане германец, това е твърдо.
Но ако погледнем Германия, тя е именно това - милиони дребни пчелички, без права, които слушат и вярват в "системат" и общо взето - целият им живот минава на едно място.
На тези хора "системата" им казва всичко, и те не мислят. Това е причината днес толкова лекомислено да приемат хомосексуалната и джендър културата. Това е причината без много мисъл, и да изтребят евреите. Защото германците винаги са вярвали на държавата си и са изключително дисциплинирани. Изпълняват всичко, което им се каже, усърдно и със старание.
Хиляди българи работят по Германия, Франция, Англия и пр. Нещо повече - те са доволни от този тип култура, възпитават децата си да не са българи, а да приемат всичко "тамошно".
Тези хиляди хора твърдо са за "всичко европейско". Нещо повече - те се страхуват, "сакън" да не стане някой "сакатлък" в България, който да им отнеме правата на "европейци". Наистина, виждат че са втора ръка европейци, че местните ги презират, и че няма да са наравно. Но се надяват децата им да са наравно. Да станат неотличими германци.
И бедата е, че тези хора са твърде много. Като към тях добавим неолиберално мислещите в самата България, можете да сте сигурни, че ще се получи мнозинство. Поне сред по-младото поколение.
Джендъризмът вече е победил. Просто не го виждаме. Изпуснат е моментът. От десетилетия сме промивани като мислене.
В момента има съпротива, но тя е от по-старото поколение. Едни това го презират. Други считат, че по-възрастните са по-мъдри и са прави.
Но възрастните са изпуснали момента да възпитат младите правилно. Да ги възпитат на патриотизъм, консерватизъм, на здравомислие. През това време "джендърите" успяха.
Българинът в момента презира всичко българско, само защото е беден. След като другите са богати, значи те са прави. Това, разбира се, логически не е вярно. Но ни е внушено.
Поставете въпроса: "Искате ли да излезем от ЕС?"
Ще получите преобладаващ отговор: "Не".
А то това е основният въпрос. Въпросът не е за една конвенция. ЕС и покварата имат десетки готови други конвенции. Имат какви ли не ВЕЧЕ ГЛАСУВАНИ документи. Имат система от пропагандни НПО за какво ли не. Имат верни и покорни политици. Машината за промиване си работи. Ние борим едно единствено нейно колелце.
Българите в чужбина, компрадорският елит от българи в Брюксел, политическият елит, и младото поколение, което се надява да живее "европейски", всичко това вече е спечелено за покварата. Няма как да го обърнете.
Ние се борим, протестираме, но какво ли ще постигнем? Нищо... Ако не вярвате, поставете въпроса за ЕС. Той е лакмусът на всичко...
До какво ще доведе всичко това?
Всъщност, в дългосрочен план, отговорът е оптимистичен. Най-вероятно ще доведе до всеобщо налагане на Исляма в Европа и до брутално разчистване на всякакви гейове, джендъри и всички извратени идеологии "в името на Аллах". Казвам, че това е най-вероятно, защото ислямът е най-близката и най-настъпваща в момента идеология, която е претендент да разруши стария загниващ ред, който харесва загниването си.
Българите в Европа, българите тук, европейците в Европа - всички те искат хомосексуалния джендър еснафски живот, без трудности и без да ги интересуват последствията. Резултатът - по-ниска раждаемост, по-малка склонност да се воюва, пълно изоставяне на ценностите, в името на пари и удоволствия. Типично самоубиващо се общество.
И до него - типично "варварско" общество от крайни радикали, родени в семейства с по 10 братя и сестри, които вярват в някаква идеалистична кауза (Аллах), а не в парите.
Филмът многократно се е повтарял.
Жестоко бъдеще ни предстои. Победата на покварата ще ни хвърли в ръцете на болезнено очистване, с помощта на религия, към която не принадлежим, но която се е запазила като здрава, морална и консервативна. Ще е болезнено за нас.
Но е неизбежно. За трети път ще ви кажа - ако се съмнявате, попитайте някой иска ли доброволно да се излекува от болестта? Иска ли да излезе от ЕС? Иска ли да минем към Русия? Иска ли да каже, че не му трябват миризливите евра на разлагащия се германски труп? Че иска честни, и малко, български пари, изкарани с труд, и поддържащи здрав семеен морал...
И да питате, и да не питате - отговорът го знаете...
Като не се лекуваме сами, следва оперативно лечение. В името на Аллах...

Добри Божилов
28-01-2018

2 коментара:

Кажете си мнението...