Adsense-top

Конвенция с "резерви" ни пробута "Хубавото Наде", следват стотици осъдителни присъди в Страсбург...

Промиването на мозъци, само и само да се пробута "конвенцията" всъщност повтаря една стара история, на която вече и сърбаме попарата.
Да припомним, през 1999 г. ратифицирахме рамковата конвенция за правата на малцинствата. Отново на Съвета на Европа. Това стана, въпреки разпоредба на Конституцията, ни (действаща и днес), че в България малцинства няма. Ние сме еднонационална държава.
Въпреки това, ратифицирахме конвенцията със "съпътстваща декларация". Това го измисла тогавашната външна министърка Надежда Михайлова. В тази декларация пише, че "малцинства на етническа основа у нас не съществуват".
Въпреки въпросната декларация, от тогава до сега, има стотици присъди срещу България именно за "репресии" над етнически и религиозни малцинства. Цигани и различни сектантски църкви ни осъдиха в Страсбург на основание на конвенцията. Съпътстващата декларация никой съдия не я чете.
Абсосюлтно същата манджа сега ни притоплят. Целта е конвенцията и "третият пол" да минат, пък после декларацията на ГЕРБ отива в боклука. Остават твърдите текстове, които пускат джендърите в училищата, позволяват да ни съдят, ако сме против тях, заставят ни да приемаме всеки, дето се обяви за гей-репресиран като бежанец, и пр.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...