Adsense-top

Георги Марков: Като тръгнат джендърите по градини и училища и като ги емнат да ги бият футболните фенове, Бойко не може да ги спаси

Правната комисия в парламента отложи разглеждането на Истанбулската конвенция, а Комисията по младежта и спорта директно я отхвърли. Изненадващо или не конвенцията бе отхвърлена само с един глас и то глас на ГЕРБ. На бившия конституционен съдия и член на управата на футболния „Левски" Георги Марков. И именно с футбола той аргументира решението си да се противопостави на Истанбулската конвенция, с която се въвежда понятието „джендър" - присъстващо в българския превод на конвенцията като „пол" или „социален пол", в българския правен ред.
"Не съм съгласен. Като тръгнат джендърите по детските градини и училищата и като ги емнат да ги бият футболните фенове, Бойко не може да ги спаси", предупреди Марков пред Комисията по млаежта и спорта Марков, като си изказването и аргумента си леко стъписа останалите депутати.
"Аз съм най-верният на Борисов - само Юнкер е преди мен, че го и целува, но не съм мислил някога, като член на 3 законодателни комисии, включително и на Великото народно събрание, а после и като конституционен съдия, че ще дойде момент да се четат молитви, за да не се приеме закон!
Отличници сме на Европа, прилежни и лоялни към Европейския съюз, но всин път може да кажем, че това, че сме най-бедни, не значи, че сме ненормални. Има ли някой в тази зала, на който да не му е ясно какво е жена, че Истанбулската конвенция трябва да ми го казва", коментира Марков, цитиран от „24 часа".

Източник: Кросс

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...