Adsense-top

Иван Иванов: Лицето на корупцията в България е ГЕРБ

„Пробойните в системата БАЦИС лишават от пари както здравеопазването, образованието, фонд пенсии, така редица други сфери." Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България" Иван Иванов пред БТВ. Той припомни, че по време на изслушването в парламента на служителите на ДАНС, Менда Стоянова от ГЕРБ се е опитвала да им вкара думи в устата, за бъде прикрит проблемът.
„Европредседателството ни започна с няколко много сериозни чужди публикации в западни медии за корупцията у нас. Те бяха съпътствани от няколко сериозни социологически проучвания- на Евробарометър и на Българската стопанска камара, в които се казва, че корупцията е най-сериозният проблем. Сега е шансът да изчистим този проблем и да се вземат мерки", посочи Иван Иванов. Според него ГЕРБ управляват вече над осем години и генерират корупция.
„БСП е единствената алтернатива на това управление, лицето на корупцията е партия ГЕРБ, която управлява вече над 8 години страната", каза той. На въпрос на водещия, дали всички в парламента ще са срещу БСП, Иван Иванов отговори: „Много вероятно. Корупцията обединява интереси."

Източник: Кросс

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...