Adsense-top

Третият пол в Герб дадоха пресконференция по повод Истанбулската Конвенция!

Цецка Цачева и Екатерина Захариева, днес в неделя се развихриха и решиха да дадат пресконференция в която нагледно да ни покажат какво значи Трети Пол.
Малко или много и двете дами трябва да се свързват вече с този неизвестен никому пол, но да занимаваш в неделя цялато общество с тема, която на всички е ясно, че ни се налага изкуствено от вън и според тази конвенция трябва да се откажем от всичко мило и родно говори, че двете министърки на Бойко Борисов могат спокойно да се обявят за Триполови те и без това нямат връзка с обществените проблеми в България и отдавна са спрели да слушат какво им говори народа.
Дори едната представителка на Третият Пол, докато беше председателка на Сградата където далаверата прави силата, успя да ни обясни, че те триполовете не са като обикновените хора и че на тях им се полага и повече почивка и повече пари и повече екстри.
И за да не сме голословни и за другата представителка на триполовите, ще ви припомним, че преди време същата снимаше с телефона си за фейсбук как посреща президент на друга държава, напълно в реда и протокола на такова събитие за триполов министър естествено, а за ефирните и цветни роклички надали ще ви е много интересно защото както се казва какво ще е външен триполов министър без рокличка на цветя в стил ших си я сама.
И ако още не сте разбрали за какво беше целият този напън в неделя на нарочна пресконференция на двете триполови да наложат на цяла България Истанбулската конвенция с която трябва да забравим, че сме имали род и родина, то продължавайте да ги гледате умно по телевизора и ходете на избори за да гласувате, за да могат триполовете да си правят каквото искат, докато ни обясняват, че тях ги избират хората.
Важно!!! Публикуването на статията в други медии става само с писменото съгласие от собствениците на блога. Според закона за авторското право. 

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...