Adsense-top

Живея в Америка, тук стана страшно от джендъри и гейове, насилието се увеличи, а не намаля, не го допускайте...

 
Живея в Америка и мога да кажа, че тук положението е още по-страшно. Закони против насилието има и сега в Америка и Европа, затова международни конвенции, дублиращи функцията на националното законодателство, не са необходими.
За да разберете кому е нужна подобна конвенция, вижте какво е новото в нея -- въвеждане на термини като джендър, джендър идентичност, сексуална ориентация, мигрантски статус. От практиката е доказано, че въвеждането на подобни термини в антидискриминационните клаузи в Америка и други държави доведе до многократно усилване на престъпленията към жени -- мъже и сексуални престъпници бяха допуснати в женските тоалетни, съблекални и къпални. На жените и малките момичета им беше заповядано да се къпят, събличат и пикаят заедно с тях.
Мюсюлмански нашественици бяха поканени в отделните държави да изнасилват жените и избиват населението. ЛГБТ мафии глобяват, банкрутират и дори вкарват в затвора християни, които отказват да им пекат сватбени торти или да им издават брачни свидетелства.
В часовете по сексуално образование педофили обучават петокласниците как да правят анален и орален секс, а гимнасистите -- как да практикуват S&M. Травестити обикалят детските градини и подканят почти бебетата там да станат drag queens.
Побъркани и перверзни родители и осиновители сменят пола на малки деца, тровят ги с хормони, спират пубертета им и ги кастрират. Истанбулската Конвенция не цели да намали насилието срещу жени, а да го легализира и увеличи. Конвенцията е подготвена за приемане в България от 9 ЛГБТ НПОта, спонсорирани от международния терорист Джордж Сорос.
Тези НПОта НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ жените, те работят за унищожаването на термина жена.

Анна Иванова, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...