Adsense-top

Волен: На знам как ще гласувам на вота на недоверие...

 
Не знам как ще гласувам на вота на недоверие, заяви изненадващо лидерът на "Атака" и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.
Това се случва, след като стана ясно, че Регионалното министерство се опитва да прехвърли стописването на стената на язовир „Бели Искър“ на областния управител на София-област Илиан Тодоров, съобщиха от пресцентъра на "Атака", която е коалиционен партньор на партията на премиера Бойко Борисов - ГЕРБ.
Язовирната стена се нуждае от спешен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната управа не разполага. Язовир със стена в такова състояние е изключително опасна за хората. Ставали сме свидетели на не две или три трагедии, заради разкъсани стени на язовири в България, се казва още в съобщението.
„Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. Бих искал да ги попитам защо прехвърлят язовир на областна управа с 1 млн. лева годишен бюджет при положение, че само спешният ремонт на стената струва 80 млн. лева. По този начин целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат виновен и да си измият ръцете с него. Министър Николай Нанков, министър Нено Димов и зам.-министъра на регионалното министерство Деница Николова, която е подписала заповедта за прехвърляне на язовирната стена ще трябва да отговорите на нашите въпроси докато не се изясни случая. Ние сме АТАКА и на нас ни пука за живота на хората“, атакува Сидеров.
„Няма значение, че с ГЕРБ сме коалиционни партньори. Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител Илиан Тодоров просто, защото е от "Атака". Обръщам се и към премиера Борисов и към председателя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това така. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам. Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт“, казва още Волен Сидеров.

Източник: Дир.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...