Adsense-top

Идва време на ново партизанско движение, друг начин няма срещу джендър фашизма...

 
Огромна ярост, но и огромно безсилие се усеща сред народа около Истанбулската конвенция, и около хомо и гей-настъплението изобщо.
Един приятел имам, баща на 2 деца, дребен бизнесмен, просто го виждам как не е на себе си. Бесен е, не знае какво да прави. Единствено му личи, че излиза от кожата си.
"Какво да правим", пита ме тази сутрин.
Мислех да му отговоря за пореден път, че рано или късно ще ни наложат поредното евро извращение, ще ни промият мозъците, ще ни изкарат нас ненормални, и порокът ще си мине. Аз вече се майтапя с тия работи.
Но му отговорих друго. Просто ми просветна, и знаете ли, може и да е истина:
"Ще възникне ново партизанско движение, нова антифашистка борба..." - така му казах.
Този път той се усмихна, но нищо не каза.
Но като се замислим, май точно така ще стане. Когато властта тотално се откъсне от народа, но не може по демократичен път да се смени (с гласуване), тогава възниква съпротива. Нелегална борба.
За последно това се е случило при фашистката власт. Самата тази власт е била непоклатима, и въпреки мнението на народа, ни е въвлякла във война на страната на Германия. Тогава комунистите са организирали партизанска борба.
Днес реститутско-фашистките наследници се опитват да дискредитират тази борба. Но истината е, че хиляди млади хора да излязат по планините и да дават живота си за някаква идея, това не е работа на Москва. Това е народен бунт срещу нещо, което народът не е приемал.
Преди партизаните, последните такива са били хайдутите срещу турския поробител.
Днес отново сме пред подобна хипотеза. Съвсем реално е. Джендър-атлантическия фашизъм настъпва, никакви избори и парламенти не могат да решат нищо. Рано или късно нещо злокобно и вредно ни се налага.
Ще възникнат партизани. Въпросът е единствено кога... Кога търпението ще се изчерпи...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...