Adsense-top

ЦРУ: Най-сигурно спираме uслямиcтuте, ако се възстанови социалистическата армия на България...

Най-евтиният и най-изпълним начин да спрем ислямистите да не превземат Европа, е България да се превърне отново във "военен хегемон" на Балканите.
Това пише в доклад на Пентагона и ЦРУ, до който са се добрали двама американски блогъри.
Според документа, България представлява нещото като "тапа", която ако е достатъчно здрава, просто няма какво да мине.
"За САЩ е най-добре България и Македония да направят военен съюз, и заедно да блокират всякакви ислямисти. Българите и македонците са един и същи народ, изкуствено разделен след 1945 г. Те имат сходни бойни способности и военни навици. Гръбнакът на новата сила, все пак ще е България, която е 4 пъти по-голяма като население, а и има солидни традиции от времето на социалистическата армия." - пише в доклада.
В него се посочва и, че ако България и Македония блокират Балканския път, остава само алтернативата през Албания. Но тя е фактически протекторат на САЩ и там лесно ще се справим, обясняват агентите. Освен това Албания е почти изцяло само планини и теренът е много труден за преодоляване.
"През социалистическия период, България имаше 120 хилядна армия, а през границата и "пиле не можеше да прехвръкне". Това, което е сега с тази ограда и корупмирани полицаи зад нея, не спира никого. Мигрантите дори нямат нужда от каналджии, за да прескочат" - пиша в доклада и продължава:
"През социализма границата се пазеше от наборни военнослужещи, при много строг ред. За хванат нарушител наградата беше отпуска, а ако някой пуснеше нарушител, отиваше в затвора. Затова и нарушители почти нямаше. По това време Гърция изобщо не е охранявала своята граница, защото е знаела, че българите не пускат никого".
Доста интересна е и финансовата част от доклада. Според нея, за да се възстанови военната мощ на България са нужни около 15 милиарда долара. Те ще стигнат за нова техника и обучение на бойците. Това е приемлива цена, на фона на стотиците милиарди, които ЕС вече започва да харчи за милиони арабски и африкански "безделници", които се наместиха в социалната му система.
Каквото и да се предприеме, Гърция ще бъде жертвана, пишат анализаторите. Географското и положение е незащитимо. Тя фактически ще се ислямизира. Границата между мюсюлмански и християнски свят ще минава през България и Македония, ако се намерят пари за нова Българска супер армия.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...