Adsense-top

БТВ и НОВА ТВ - не излъчваха в Новогодишната нощ речта на Президента

Наши читатели ни сигнализират, че докато се въртят фалшиви слухове, че снощи КАНАЛ 1 не пуснали ХИМНА на България, което естествено не е вярно, никой не коментира темата, че другите две ТЕЛЕВИЗИИ с национално покритие и с най - голяма гледаемост не излъчиха речта на ПРЕЗИДЕНТА.
Не стига, че и на двете телевизии новогодишните им програми бяха пълна боза, и скандализираха с кич и безвкусици, накрая се оказа, че няма да предават речта на Президентът.
В България отдавна знаем, чии интереси обслужват тези медии, но все пак, трябва ли да игнорират Новогодишната реч на Президента, затова, защото ще получат и през 2018 година пари от Бойко Борисов и кабинета му, да отразяват и рекламират Европредседателството на България или и двете така наречени "Национални" медии се уплашиха, че в речта не президента нямаше нищо свързано с ЕС и НАТО и затова не излъчиха речта му?
България не е странна страна, това е страната на жалките телевизионни журналисти, които заради едните пари от реклами и майките си ще продадат. И още по - лошото е, че все още много хора им вярват на тези медии и приемат за чиста монета всичко онова, което им се обяснява от телевизионният екран, за да се крепи всеки ден корумпираната власт на политиците в България.

Източник: xaknews.blogspot.bg

1 коментар:

  1. А БНТ1, която всички ние финансираме, като излъчи речта на Президента в Новогодишната нощ, какво съобщи за това ежегодно събитие в "По света и у нас" на 01.01.2018 година? Забелязахте ли как приравни Новогодишното приветствие на Президента пред знамената на РБългария и ЕС със съобщение на премиера във фейсбук, където той си показва и яденето, и пиенето, родата, внучето, кучето?... Новината буквално звучеше така: "...По-щедра година и единение пожелаха и Президентът, и Премиерът в Новогодишните си обръщения..." И, забележете, тази новина, макар и леко предъвкана, беше сложена в устата на съпругата на новия директор на БНТ. Дали госпожа водещата почувства неудобство или така ми се е сторило? Или такава ще е вече политиката и на новините на Националната телевизия - политика на пълзящите безгръбначни - каквато вече има в много предавания на БНТ, като се започне още със сутрешния блок? Дълбоко се надявам повечето от кадърните журналисти в тази ТВ да останат и достойни граждани. С такива евтини трикове ръководителите в БНТ няма да покачат нечий рейтинг, нито ще накърнят нечий авторитет. Не подценявайте "публиката", господа, по-скоро се погрижете за гръбнаците си...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...