Adsense-top

Росен Ангелов "Горският Човек" от Нови Искър се оказа вуйчо на основен свидетел по "Суджукгейт"

Росен Ангелов "Горският Човек" от Нови Искър се оказа вуйчо на основен свидетел по "Суджукгейт"
Самоубилият се "убиец" от Нови Искър Росен Ангелов се оказа близък роднина на основен свидетел по "Суджукгейт". 
Опасният мъж, който е роден в балчишкото село Змеево, е вуйчо на Тихомир Атанасов - едно от най-разпознаваемите лица по делото срещу Живко Мартинов, съобщи радио "Добруджа", позовавайки се на достоверни източници. 
Майката на Тихомир е сестра на определения за извършител от МВР, убиец на шест човека в Нови Искър на Връх Нова Година. 
Припомняме, че след като почти цяла седмица всички сили на МВР издирваха Росен Ангелов и от него нямаше следи, въпреки че в търсенето бяха включени и хеликоптери с термокамери и военни кучета, вчера МВР съобщиха, че са го намерили мъртав на метри от къщата в която се предполага, че е живял.
Тялото на Росен Ангелов е намерено с пистолет в дясната ръка, но с прострелна рана в лявото слепоочие. Според последни данни и свидетелски показания на работодателя Росен Ангелов в последният един месец не се е чувствал психически добре.
Интересното тук е че след като осем години от МВР издирват въпросният за друго престъпление, той как е бил нает на работа, имал ли е трудов договор и след като толкова много хора са знаели, че е престъпник и че се издирва, как толкова години никой не го е предал на полицията.
За полицията в Нови Искър няма да коментираме.

Източник: xaknews.blogspot.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...